Loky
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 19,402
Xbox Series Wireless 9.Nesil Siyah GamePad | ITOPYA
Xbox Series Wireless 9.Nesil Siyah GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAT-00009 ITOPYA'da
zamanında 550 liraya almıştım uçmuş![]()
Xbox Series Wireless 9.Nesil Siyah GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAT-00009 ITOPYA'dawww.itopya.com
alma planım var iyi bir indirim mi yoksa daha da düşüyor mu![]()
Xbox Series Wireless 9.Nesil Siyah GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAT-00009 ITOPYA'dawww.itopya.com
Birkaç hafta önce Amazon'da pembesi 1200 küsürdü ve satıcı Amazon'du ama baya dip fiyatı bu da alınıralma planım var iyi bir indirim mi yoksa daha da düşüyor mu
Microsoftun garantisi iyiydi diye hatırlıyorum sanrım değişim yapıyorlardı herhangi bir sıkıntıdaTr garantili arıyorsan güzel fiyat.
Microsoft ürünlerinde Tr, yurtdışı diye bi ayrım yok. Yurtdışından da alsan hepsi aynı garanti kapsamında. Global garanti var.Tr garantili arıyorsan güzel fiyat.
Microsoftun garantisi iyiydi diye hatırlıyorum sanrım değişim yapıyorlardı herhangi bir sıkıntıda
çektim 1 tane hayırlısı
İthalatçılar kendi garanti veriyor diye biliyorum.Microsoft ürünlerinde Tr, yurtdışı diye bi ayrım yok. Yurtdışından da alsan hepsi aynı garanti kapsamında. Global garanti var.
İthalatçı garantili ürünleri kapsam dışı olabilir.
Evet ithalatçılardan alırken 2 kere düşünmek lazım.İthalatçılar kendi garanti veriyor diye biliyorum.
işte feraset işte fazilet işte adam gibi adamlıkArızalı ürün ellerine ulaşmadan yenisini kargoya vermişlerdi.![]()