🔥İndirim 🔥X Box 9.Nesil Kol 2399TL 🔥

parolapara ile 400 daha alırdınız. tüm kampanyalar varken 1250 ye geldi bize kol. şuanda 1500 e geliyor zaten çok fark yok. bi %10 eksik oda 250 tl fark yapıyor.
parolapaparauı kullandım başka herde hocam ben ya

olabilir hocam, %25 ve %10 ile 850TL lik bir indirim oluyormuş, bu şekilde 500TL lik indirim olmuş oldu. neyse sağlık olsun artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada iyzicodan cihazım ban yemiş farklı hesaplara girmekten :D bunu nasıl kaldırabilirim acaba
Üstteki mesajın sonradan gözüktü. Mesaj silindi.

Yanlış anlamadıysam %25 ve %10 varken 500 TL ilk sipariş indirimi falan olmuyodu herhalde. Çünkü ilk sayfalarda insanlar %25+%10 aldıklarını ilk sipariş cashbackini alamadıklarını yazmışlar. Kampanyalar mevcutken birleşmiyordu herhalde.
Onlar varken ilk sipariş kampanyasında itopya yoktu ondan dolayı hocam sonradan eklediler

ay sonu geçen kampanya ay sonuna veya belirtildiği tarihe kadar devam etmek zorunda diye biliyorum hocam. aşırı saçma bir şey olmuş.

%25 ve %10 olsaydı 1150 ye getirmiş olacaktım mis gibi valla kötü oldu ama sağlık olsun ne yapalım
Zaten öyleydi sanırım 1 haziranda bittiler diye hatırlıyorum. Bayram indirimiydi şimdi o bitti yaz kampanyasına dönüştü

Geri