kaan0513
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 542
%10 kampanyası bitti sadece 500 tl indirim kampanyuası var ilk alışverişeneler kullandın
%10 kampanyası bitti sadece 500 tl indirim kampanyuası var ilk alışverişeneler kullandın
%25 bitti mi? Birazdan alacağım zaten olsa da olmasa da.%10 kampanyası bitti sadece 500 tl indirim kampanyuası var ilk alışverişe
ilk alışverişe 500 itopyada geçiyormu hocam aldınızmı cashback%25 bitti mi? Birazdan alacağım zaten olsa da olmasa da.
Güncelleme: %25 ve %10 yok arkadaşlar sadece ilk alışverişe özel 500 TL var. + olarak Parolapara 400 TL var.
Total 900₺ cashback alınabiliyor.
Aldım aldım. Parolaparadan da 400 TL aldım.ilk alışverişe 500 itopyada geçiyormu hocam aldınızmı cashback
parolpara olayına izico gibi üye olacağız değil mi reis tam olayı anlayamadım ya.Aldım aldım. Parolaparadan da 400 TL aldım.
Parolaparaya üye olup sanal kart oluşturup sanal kartıyla ödeme yapıyosun. İyzico gibi kampanyaya katılım yapmana da gerek yok otomatik veriyor 400₺.parolpara olayına izico gibi üye olacağız değil mi reis tam olayı anlayamadım ya.
evet bende 1300 e geliyor diyenlere uyup şimdi aldım da iyzicodan 500tl alabildim sadece. bide ek olarak vodafone pay ile ödedim 100tl de ordan geldi 600tl düşmüş oldu. 1800 egeldi%25 bitti mi? Birazdan alacağım zaten olsa da olmasa da.
Güncelleme: %25 ve %10 yok arkadaşlar sadece ilk alışverişe özel 500 TL var. + olarak Parolapara 400 TL var.
Total 900₺ cashback alınabiliyor.
O fiyata geliyordu önceden sonrasında %25 ve %10 olanın bittiği yazıldı zaten buraya daevet bende 1300 e geliyor diyenlere uyup şimdi aldım da iyzicodan 500tl alabildim sadece. bide ek olarak vodafone pay ile ödedim 100tl de ordan geldi 600tl düşmüş oldu. 1800 egeldi
ay sonu geçen kampanya ay sonuna veya belirtildiği tarihe kadar devam etmek zorunda diye biliyorum hocam. aşırı saçma bir şey olmuş.O fiyata geliyordu önceden sonrasında %25 ve %10 olanın bittiği yazıldı zaten buraya da
Yanlış anlamadıysam %25 ve %10 varken 500 TL ilk sipariş indirimi falan olmuyodu herhalde. Çünkü ilk sayfalarda insanlar %25+%10 aldıklarını ilk sipariş cashbackini alamadıklarını yazmışlar. Kampanyalar mevcutken birleşmiyordu herhalde.ay sonu geçen kampanya ay sonuna veya belirtildiği tarihe kadar devam etmek zorunda diye biliyorum hocam. aşırı saçma bir şey olmuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
%25 ve %10 olsaydı 1150 ye getirmiş olacaktım mis gibi valla kötü oldu ama sağlık olsun ne yapalım
olabilir hocam, %25 ve %10 ile 850TL lik bir indirim oluyormuş, bu şekilde 500TL lik indirim olmuş oldu. neyse sağlık olsun artıkYanlış anlamadıysam %25 ve %10 varken 500 TL ilk sipariş indirimi falan olmuyodu herhalde. Çünkü ilk sayfalarda insanlar %25+%10 aldıklarını ilk sipariş cashbackini alamadıklarını yazmışlar. Kampanyalar mevcutken birleşmiyordu herhalde.
parolapara ile 400 daha alırdınız. tüm kampanyalar varken 1250 ye geldi bize kol. şuanda 1500 e geliyor zaten çok fark yok. bi %10 eksik oda 250 tl fark yapıyor.olabilir hocam, %25 ve %10 ile 850TL lik bir indirim oluyormuş, bu şekilde 500TL lik indirim olmuş oldu. neyse sağlık olsun artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada iyzicodan cihazım ban yemiş farklı hesaplara girmektenbunu nasıl kaldırabilirim acaba