Neler Yeni

Xbox Series S 3600₺ Oldu

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Biz
Bende yakında almayı düşünüyorum. Amazonla garanti konusunda konuştum iade için ilk 14 gün amazonla, garanti için ise içinde ve kutunun üstündeki sticker da yazan kişiyle iletişim geçmemi söyledi. Ürün geldiğinde kutunun üstünde hangi garanti yazıyor söyleyebilir misin

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Tabikide geldi cuma günü sipariş verdim aynı gün Almanya'dan çıktı cumartesi İstanbul'a geldi ordan yurtiçi kargoya teslim edildi. Araya pazar girdiği için pazartesi aldım cihazı totalde 3 günde geldi pazar olmasaydı 2 günde elimde olacaktı şaşırdım bu kadar hızlı geldiğine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende yakında almayı düşünüyorum. Amazonla garanti konusunda konuştum iade için ilk 14 gün amazonla, garanti için ise içinde ve kutunun üstündeki sticker da yazan kişiyle iletişim geçmemi söyledi. Ürün geldiğinde kutunun üstünde hangi garanti yazıyor söyleyebilir misin
İçinden garanti belgesi çıkmadı bu sorun değil zaten Microsoft'un sitesinde bakınca 2 sene garantili görünüyor. Garantiye yollayacağın zaman sistemde zaten garantisi görünüyor dert etmene gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Biz
Tabikide geldi cuma günü sipariş verdim aynı gün Almanya'dan çıktı cumartesi İstanbul'a geldi ordan yurtiçi kargoya teslim edildi. Araya pazar girdiği için pazartesi aldım cihazı totalde 3 günde geldi pazar olmasaydı 2 günde elimde olacaktı şaşırdım bu kadar hızlı geldiğine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçinden garanti belgesi çıkmadı bu sorun değil zaten Microsoft'un sitesinde bakınca 2 sene garantili görünüyor. Garantiye yollayacağın zaman sistemde zaten garantisi görünüyor dert etmene gerek yok.
Teşekkürler

MustFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mustafa İLHAN
Ürünü cuma günü sipariş ettim İstanbul'da olmadığım için bugün yurtiçi firmasına teslim edildi araya pazar girmeseydi yarın elimde olurdu. Bu kadar erken geleceğini hiç tahmin etmiyordum

Alıntıyı görüntüle
3600 tl den fazla para ödediniz mı veya gümrükte takılma gibi bir durum oldumu bende almak istiyorum ama kararsızım.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Mustafa Yeşilyurt
3600 TL den fazla para ödediniz mı veya gümrükte takılma gibi bir durum oldumu bende almak istiyorum ama kararsızım.
Sadece 3680₺ ödedim 2 hafta sonra 45₺ iade bile geldi gümrükte takılmadı 3 günde elime ulaştı cihaz araya pazar girmeseydi 2 günde alıyordum

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
hiç ekstra ücret istemediler yani

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Arkadaşlar Amazon'da sizden alınan depozito ücreti tahmini, eğer bu fiyattan daha fazla gümrük vergisi çıkar ise amazon kendisi ekstra ödeme yapıyor. Amazon sizden ne kadar fiyat alıyorsa o kadar ödüyorsunuz, ekstra ücret ödemek yok.

arisaka

80+ Bronze
Series S aşırı güçsüz bir konsol bu cihazla yeni nesil grafikleri göremezsiniz öncelikle bunu bilmeniz gerekiyor. Şuan eski oyunlarda bile 30fps barajını geçemiyor geçtiği an çözünürlük 1080p nin bile altına düşüyor hele ki next-gen güncellemesi almış oyunlarda çözünürlük 720p nin bile altına düşüyor bknz: metro exodus.

Darılmayın ama bu cihazın 2K 120fps cihazı olduğuna inanan varsa net cahildir. Bu cihaz yeni nesil oyunlarda 1080p 30fps barajını bile zor yakalayacak bir konsol. Barındırdığı grafik birimini araştırsanız yeter zaten.

He alınmaz mı? her türlü alınır ama 3600 liraya aldığı cihazla 5-6 yıl güncel oyunları yeni nesil grafiklerle deneyimleyeceğini sananlar kendini kandırır.

Ekler

• 5555555555.jpg
    5555555555.jpg
    324.5 KB · Hit: 47
Top Bottom