Xbox Series S alınır mı ? Gta 6

Konsolla alakalı değil aslında, Gamepad ile oynamamızla alakalı. Gamepad mouse kadar hızlı tepki veremiyor bu da daha akıcı hissettiriyor. Mouse ile 120FPS de alsan birden karakteri 360 derece döndürebiliyorsun o da biraz kasma hissi veriyor 😀
PC'de de gamepad var ama ayni hissiyat yok ve akicilik, pc'de ekran takiliyor her turlu vsync te acsam konsol gibi vsync olmadan sadece fps cap ile de yapsama yni hissiyati vermiyor.

Kasarmı 30 yani iyi mi? kötümü
konsolda kasmaz konsolda 30 fps pc de 60 fps e bedeldir çünkü konsolda donanım tek tiptir pc ise çok fazla konfigrasyon vardır o yüzden pc de optimize işi kanserdir konsolda daha basittir çünkü donanım tek tipdir o yüzden geliştirciler konsolda oyun yapar iken daha stabil çalışır pc ye göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasarmı 30 yani iyi mi? kötümü

Reis garanti olması onemlımı garanti bizim hatalarımızıda yapıyomu yoksa tek kendi hatalı gelirse diyemi ürün
garnati olması önemli degil xbox cihazları taş gibi düzgünün alırsan hiç bozulmaz benim cihaz kaç yıl oldu taş gibi hala

PC'de de gamepad var ama ayni hissiyat yok ve akicilik, pc'de ekran takiliyor her turlu vsync te acsam konsol gibi vsync olmadan sadece fps cap ile de yapsama yni hissiyati vermiyor.
O garipmiş. Bende PS4 var baya kasma hissi alıyorum şahsen, mesela hafif bir oyun açtığımdaki akıcılıkla ağır oyundaki çok farklı oluyor FPS düşüşleri oluyor ağır oyunda ama aşırı fazla rahatsız etmiyor.

Not: 30FPS net şekilde kasıyor monitörde Motion Plus olmasa dayanamam 😀

O garipmiş. Bende PS4 var baya kasma hissi alıyorum şahsen, mesela hafif bir oyun açtığımdaki akıcılıkla ağır oyundaki çok farklı oluyor FPS düşüşleri oluyor ağır oyunda ama aşırı fazla rahatsız etmiyor.
Hocam PS3 ve 4'te bende aliyorum artik vermesi gereken fps'leri vermiyorlar ama yeni gen konsollar daha sabit ve stabil veriyor vermesi gerekeni pc ile cok fark o fps degerlerinde.

2. El almak istemeyen sıfır alsın ama sıfırı mantıklı değil diyoruz zaten. Mevzu bu ülkede şu an 8bin lira gibi bi fiyata garantili yeni nesil konsol alabiliyosun. Ayrıca microsoft sonyden farklı olarak garantisi olan cihazlara sorunu olmasa bile değişim yapıyo. Xboxlar ikinci el parasına sıfır alabildiğin konsollardır. Bunu hiç bi marka yapmaz
Koca yürekli microssoft

Lonunun bu kadar büyüyeceğini inanın kestirenedim özet olarak adlında series s bütçe az ise tercih edilebilir çok üzmryecektir ancak ps5 alanilcek bir bütçeniz varsa kesinlikle ps5

Geri