Xbox Series s alınır mı

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
353
selamalr 12500 e xbox series s buldum cift kol bide ferrari direkson seti sizce fiyatı nasıl sorunu yok bı sure hevesımı alıp satarım muhtemelen sizce değermi elden alacağım

gamepass çok zamlandı oyun alsan ayrı çile indirim bekliyosun
abonelik alsan ayrı dert ya topluca alman lazım ya da zamlara boyun eğeceksin(ps tarafındada aynı dert)

selamalr 12500 e xbox series s buldum cift kol bide ferrari direkson seti sizce fiyatı nasıl sorunu yok bı sure hevesımı alıp satarım muhtemelen sizce değermi elden alacağım
Bu fiyata güncel oyunları oynatan bu seviyede bir cihaz bulmak imkansız gibi bir şey. Bütçe bu seviyelerdeyse tek seçenek series s. İlk çıktığı senealmıştım 2 sene kullandım gayet memnundum. Bu arada alacaksan 2. el almanı tavsiye ederim. 8-9 bandına çok rahat çözersin.

Öyle ciddi oyun oynayacaksan alma bir kere.Bende 2 sene kullandım 1ay önce 13k ya çift kollu sattım.Öylr heveslik oynayacaksan mükemmel cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direksiyon seti fiyata dahil mi bir de hangi direksiyon seti atabilir misin

Bu fiyata güncel oyunları oynatan bu seviyede bir cihaz bulmak imkansız gibi bir şey. Bütçe bu seviyelerdeyse tek seçenek series s. İlk çıktığı senealmıştım 2 sene kullandım gayet memnundum. Bu arada alacaksan 2. el almanı tavsiye ederim. 8-9 bandına çok rahat çözersin.
hocam 2 çel alacagım zaten ferari editon dıreksyonda var

Öyle ciddi oyun oynayacaksan alma bir kere.Bende 2 sene kullandım 1ay önce 13k ya çift kollu sattım.Öylr heveslik oynayacaksan mükemmel cihaz

dahil

ferrari 458 spider

GTA 6 xbox series S konsolunda ben 1080p bile açacağını sanmıyorum. Ve gamepass ultimate aylık 800 TL oldu.Ve xbox oyunları artık PS5 konsoluna da çıkıyor. Microsoft artık üçüncü parti firma oldu .Benim tavsiyem size PS5 olacaktır. Bence bütçeyi artırıp sıfır garantili ithalat güvenilir yerden mesela kahraman konsol gibi güvenilir yerden ithalat garantili olsa dahi PS5 almanızı tavsiye ederim.

GTA 6 xbox series S konsolunda ben 1080p bile açacağını sanmıyorum. Ve gamepass ultimate aylık 800 TL oldu.V e xbox oyunları artık PS5 konsoluna da çıkıyor. Microsoft artık üçüncü parti firma oldu .Benim tavsiyem size PS5 olacaktır. Bence bütçeyi artırıp sıfır garantili ithalat güvenilir yerden mesela kahraman konsol gibi güvenilir yerden ithalat garantili olsa dahi PS5 almanızı tavsiye ederim.
hocam bütçe artırma gibi bir niyetim yok muhtemelen arada oynarım öyle sureklı hergun oynayacgım sey deıl sureklı pc başındayım zaten ilerde satıp geçerim belki ama direk ps 5 almam beni zorlar

GTA 6 xbox series S konsolunda ben 1080p bile açacağını sanmıyorum. Ve gamepass ultimate aylık 800 TL oldu.Ve xbox oyunları artık PS5 konsoluna da çıkıyor. Microsoft artık üçüncü parti firma oldu .Benim tavsiyem size PS5 olacaktır. Bence bütçeyi artırıp sıfır garantili ithalat güvenilir yerden mesela kahraman konsol gibi güvenilir yerden ithalat garantili olsa dahi PS5 almanızı tavsiye ederim.
eğer pc 5 alırsam batuma gider muhtemelen oradan alırım 0

hocam bütçe artırma gibi bir niyetim yok muhtemelen arada oynarım öyle sureklı hergun oynayacgım sey deıl sureklı pc başındayım zaten ilerde satıp geçerim belki ama direk ps 5 almam beni zorlar
Xbox markasını artık hiç tavsiye etmiyorum. Ama sürekli oynamayacaksanız ve ileri de satıp geçecekseniz xbox markasını pek tavsiye etmesem de az oynayacaksanız ve grafik, fps önem vermiyorsunuz ise o zaman xbox series s almanız tabi ki mantıklı olur. Fakat xbox series s konsolundan oyunlardan çok iyi performans beklentisini veremeyecektir.

Xbox markasını artık hiç tavsiye etmiyorum. Ama sürekli oynamayacaksanız ve ileri de satıp geçecekseniz xbox markasını pek tavsiye etmesem de az oynayacaksanız ve grafik, fps önem vermiyorsunuz ise o zaman xbox series s almanız tabi ki mantıklı olur. Fakat xbox series s konsolundan oyunlardan çok iyi performans beklentisini veremeyecektir.
hocam arada muhtemelen satarken karda ederim diye düşünüyorum direksyon setini falan ayrı satarsam

hocam arada muhtemelen satarken karda ederim diye düşünüyorum direksyon setini falan ayrı satarsam
Hocam o zaman ara da sıra da oynayıp ve direksiyon seti ile dahili alıyorsanız o zaman bence değer.Fakat xbox series s yeni çıkacak oyunlarda performans fps ve çözünürlük olsun daha da kötü performans gösterecektir. Hatta xbox series s konsolu ram yüzünden bazı oyun geliştiricileri optimize konusunda iyice zorluyor. Neyse hocam karar sizin kararınız benden tavsiye bu kadar.

10 yıl üzeri xbox kullandım türkiyede uyguladıkları rezil politika nedeni ile bedava verseler evine sokma gamepass olmadan oyun oynamak imkansız oyunlar çok fayiş bir konsol parasıda gamepass a vermen lazım senelik 9600 tl

10 yıl üzeri xbox kullandım türkiyede uyguladıkları rezil politika nedeni ile bedava verseler evine sokma gamepass olmadan oyun oynamak imkansız oyunlar çok fayiş bir konsol parasıda gamepass a vermen lazım senelik 9600 tl
Hocam çok haklısınız. Ben xbox series x almayı planlıyordum. Sonra microsoft xbox oyunları ps5 çıkaracak diye haberler okumuştum galiba sonra PS5 tercih ettim. Ve konsoldan çok memnunum. Ve iyi ki de ps5 satın almışım diye şükrediyorum. Xbox artık alınmaz ve tercih edilmez.Çünkü xbox birinci parti oyunları ps5 çıkıyor ve çıkmaya devam edecek .Ve gamepass artık avantajı kalmadı ve Microsoft artık üçüncü parti firma oldu.Yani ben PS5 sahibi olarak xbox oyunlarını mesela çıkmış ve yeni çıkacak xbox oyunlarını satın alıp oynayabilirim. Ve üstelik 2026 yılında Marvel wolverine gibi bir muhteşem bir oyun çıkacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,249
Üyeler
185,051
Son üye
Luwi
Geri