Neler Yeni

Xbox Series S Alınır Mı?

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Burada daha ucuz.
Benim attığımda +1 kol ve 1yıllık game pass var o yüzden fiyatı daha fazla peki xbox series s kolu ne kadar ediyor?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Series S alınır, cidden güçlü, uzun ömürlü, güncel bir konsol. Fiyatını hakediyor, Gamepass ile birlikte çok da iyi olur.
Peki sizce benim attığım ucuz mu? Ya da @Barış Yalçın ın attığını alıp üstüne+1 kol ve 1 yıılık game pass alsam fiyatı ne kadar olur?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,542
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
5500TL pahalı geldi.
Artı ve Eksi yönlerini kısaca söylemem gerekirse

Artı yönleri
1. Fiyat konusunda avantajlı. O fiyata toplayacağın PC den çok daha iyi performans veriyor.
2. Tasarımı bana göre çok güzel ve boyutu gerçekten çok küçük.
3. Güncellik konusunda ise yeni nesildeki en ucuz konsol ancak tahminimce minimum 5-6 sene yeni çıkan oyunları alır.
4. Oyun fiyatları konusunda yeni çıkan oyunlar genelde Playstation Store ile aynı oluyor ancak indirim dönemlerinde oyunlar gerçekten ucuz oluyor ve cüzdan yakmıyor diyebilirim. Fiyatlara göz atabilirsiniz.
5. Gamepass sistemi zaten bu konsolu almak için tek bir neden bile olabilir. Konsol için Gamepass gerçekten çok zengin ve ucuz. 30TL fiyata bir sürü oyun oynuyorsun.
6. Yine sanırsam istersen konsol üzerinden Twitch yayını açabiliyorsun, Tam emin olmamakla beraber daha yeni Microsoft Edge geldi.
7. Yine Steam kurucusunun yaptığı göndermede Steam ile Xbox tarafında bir iş birliği olacağı yönünde. Güzel bir şey çıkarsa bu ikisi arasında mükemmel olur.
8. Gamepad konusunda ise bence güzel. Pilli olması bana göre eksi sonradan bir batarya alırsın çok da pahalı değil.
9. Bazı oyunların klavye mouse desteği var.

Eksi Yönleri
1. Gamepad pilli olması
2. Depolama alanının az olması
3. Ön taraftaki portun USB 2.0 olması
4. Depolama arttırma seçeneğinin çok pahalı olması

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
5500TL pahalı geldi.

Artı yönleri
1. Fiyat konusunda avantajlı. O fiyata toplayacağın PC den çok daha iyi performans veriyor.
3. Güncellik konusunda ise yeni nesildeki en ucuz konsol ancak tahminimce minimum 5-6 sene yeni çıkan oyunları alır.
4. Oyun fiyatları konusunda yeni çıkan oyunlar genelde Playstation Store ile aynı oluyor ancak indirim dönemlerinde oyunlar gerçekten ucuz oluyor ve cüzdan yakmıyor diyebilirim. Fiyatlara göz atabilirsiniz.
5. Gamepass sistemi zaten bu konsolu almak için tek bir neden bile olabilir. Konsol için Gamepass gerçekten çok zengin ve ucuz. 30TL fiyata bir sürü oyun oynuyorsun.
6. Yine sanırsam istersen konsol üzerinden Twitch yayını açabiliyorsun, Tam emin olmamakla beraber daha yeni Microsoft Edge geldi.
7. Yine Steam kurucusunun yaptığı göndermede Steam ile Xbox tarafında bir iş birliği olacağı yönünde. Güzel bir şey çıkarsa bu ikisi arasında mükemmel olur.
8. Gamepad konusunda ise bence güzel. Pilli olması bana göre eksi sonradan bir batarya alırsın çok da pahalı değil.

Eksi Yönleri
1. Gamepad pilli olması
Peki sizce alınır mı dediklerinize bakılırsa alınır ve bir şey daha sormak istiyorum benim 1080p 60hz 5ms bir monitörüm var ondan oynayabilir miyim?

Sabri okay

80+ Bronze
5500TL pahalı geldi.

Artı yönleri

Eksi Yönleri
1. Gamepad pilli olması
9 yıl oynatcak Xbox series s depolaması USB HDD ile artar oyundan sıkılınca hdd ye atarsınız oynicaginizdq makineye atarsınız USB de çoklayıcı ile kullanılıyor

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,542
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
9 yıl oynatcak Xbox series s depolaması USB HDD ile artar oyundan sıkılınca hdd ye atarsınız oynicaginizdq makineye atarsınız USB de çoklayıcı ile kullanılıyor
Tercih meselesi.
Ben minimum 5 yıl dedim ki dediğiniz gibi 8-9 yıl gidebilir.

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Hocam bu konu milyon defa açıldı evet alınır yeni nesilin en fiyat performans konsolu budur 60 120 fps arası oynatıyor çoğu oyunu fps boost quick resume gibi yeni nesil teknolojiler var Türkiye’de oyun oynamak isteyen birinin acilen alması gereken bir cihaz diğer konularada baksanız herkes açıklama yaptı xbox series sin neden alınmadı gerektiğini

Top Bottom