Neler Yeni

Xbox series s alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
aras ardahan
Merhaba Xbox series s almayı planlıyorum alınır mı fiyatından sormuyorum ama performans iyi mi ve bazı kaynaklar fanı olmadığını ve patlayabilecegini söylüyor doğru mu

.......

80+ Bronze
Patlayabileceğini söyleyen kim? Öyle bir şey duymadım.Performans olarak PS4 den daha iyi.

Kadir_1987

80+ Silver
Merhaba Xbox series s almayı planlıyorum alınır mı fiyatından sormuyorum ama performans iyi mi ve bazı kaynaklar fanı olmadığını ve patlayabilecegini söylüyor doğru mu
Mecazi anlam da çok ısındığından ötürü içerisin de fan yok demişler ise eyvallah.
Fakat içerisinde fan olmadan olurmu allah aşkına.
Xbox'ların en Performans'lısı tabii ki de Series X.
Ondan kalır yanı olmayan yani performans konusun da çok yakın olan cihaz da Series S.
Fazla para vermeye gerek yok o yüzden Series S alabilirsiniz.
Cihazı yüksek de,fazla dar olmayan bir yer de ve temizliğine de dikkat ettiğiniz sürece o bahsedilen sıcaklıkları da görmezsiniz.
Ve en güncel sürüm cihazın hangisi olduğuna da bir bakın sonra da gidin en güncel sürümünü satın alın ve güncellemelerini de yaptığınız da arkanıza yaslanın ve oyunların keyfini çıkartın :)

Güzel günler de kullanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
aras ardahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mecazi anlam da çok ısındığından ötürü içerisin de fan yok demişler ise eyvallah.
Fakat içerisinde fan olmadan olurmu allah aşkına.
Xbox'ların en Performans'lısı tabii ki de Series X.
Ondan kalır yanı olmayan yani performans konusun da çok yakın olan cihaz da Series S.
Fazla para vermeye gerek yok o yüzden Series S alabilirsiniz.
Cihazı yüksek de,fazla dar olmayan bir yer de ve temizliğine de dikkat ettiğiniz sürece o bahsedilen sıcaklıkları da görmezsiniz.
Ve en güncel sürüm cihazın hangisi olduğuna da bir bakın sonra da gidin en güncel sürümünü satın alın ve güncellemelerini de yaptığınız da arkanıza yaslanın ve oyunların keyfini çıkartın :)

Güzel günler de kullanın.
O zaman series s alacağım bütçeyi yükseltebilirsek series x alırım teşekkürler

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,538
İsim
Oğuz Oğuz
Bende vardı xbox ama bilgisayarın varsa pek bir farkı yok.
Orada olan her şey bilgisayarda sa vardı.
Arkadaşın da yoksa sıkılabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Series s kesinlikkle fiyatıyla tercih edilebilir konsol. Paran yetiyorsa series x kesinlikle çok iyi cihaz. Ama kendini zorlamak istemiyorsan series hafızası dışında üzmez. Onada ya harici depolama alacaksın ya da dönüşümlü silerek oynayacaksın. 5 Oyundan fazlasını aynı anda oynayamazsın öyle bir derdinde yoksa senin işini görür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Celal Sevipekin
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berlantumut
Series s i 1 senedir kullanıyorum öncelikle patlama durumu falan imkansız şeyler gayet sessiz çalışıyor herhangi bir ısınma yok sadece sıcak hava üflediği kısım var sıcak olan oda çok doğal şuan oyuna ulaşmanın en ucuz yolu performans olarak ps4 den kat kat iyi 2k da 60fps deneyimi gayet güzel 1080p 120fps de alabilirsin bazı oyunlarda.

Top Bottom