Pc var,i3 11 nesil 16 ram gtx 1650.Sence hikayeli oyunlarda bu pcmi daha iyi performans verir yoksa xbox series s mi?PC Yoksa alınır varsa gereksiz...
Televizyon yok.Tamam dostum sen dediğin olsun,açıkcası pek pc hevesinde değilim.Hazır marka sistem,Acer.İçinede sığıcak en iyi kart 1650hocam 4k 55-60 inç tvim yoksa şahsen konsol almazdım o parayla sistemi çok sağlam upgradeleyip(3070-3080 i3 11. nesilin hangi kartta darboğaz yapar bilmiyorum) kol alırdım yerinizde olsam tvniz varsa ve konsola ilginiz varsa bilemem
piyasa takibi yaparsa hiç gereksiz değil 2. el 0 ürün 5 bine satan 2 adam görmüştüm letgoda xbox series s satıyordu holiday versiyonunuPC Yoksa alınır varsa gereksiz...
Gereksiz knk Series S çoğu ayunda 60 fps veremiyor ama 8K fiyatlı bir pc rahatlıkla ULTRA ayarlarda çoğu oyunda 60-80 veriyor... Ve XBOX'da CS,VALO falan yok...XBOX özel oyun diye bir şey de yok PC varsa gereksiz...piyasa takibi yaparsa hiç gereksiz değil 2. el 0 ürün 5 bine satan 2 adam görmüştüm letgoda xbox series s satıyordu holiday versiyonunu
hocam benden size tavsiye eğer ki para vermekten çekiniyorsanız 2. el bakın 2. el 0 kutu satanlar oluyor letgoda daha ucuza getirebilirsiniz konsolu f/p ürün çoğunlukla 1080 p oynatıyor oyunlarıTelevizyon yok.Tamam dostum sen dediğin olsun,açıkcası pek pc hevesinde değilim.Hazır marka sistem,Acer.İçinede sığıcak en iyi kart 1650
seni anlıyorum ben de 8 k ya almasını mantıklı bulmuyorum ama daha ucuza alabilirse en azından değerGereksiz knk Series S çoğu ayunda 60 fps veremiyor ama 8K fiyatlı bir pc rahatlıkla ULTRA ayarlarda çoğu oyunda 60-80 veriyor... Ve XBOX'da CS,VALO falan yok...XBOX özel oyun diye bir şey de yok PC varsa gereksiz...
Ve satmaları ne alaka?
yani cs go valo oynamıyorsa çok bişey etki etmez bide özel oyun yok ama microsoft activisonu alırsa acayip iyi olucak gamepass benim ps5 alma şansım olsaydı pc alırdım yine de ama dediğim gibi ucuza kapatırsa konsolu verdiği paranın üstünde bir deneyim olur sonuçta allahtan xboxta bu psler gibi kara borsa fazlasıyla yok ps4 alayim mi diye adam düşünüyor ps4 ne abi ya çok eski bi konsol bu yılda hayatta alınmazGereksiz knk Series S çoğu ayunda 60 fps veremiyor ama 8K fiyatlı bir pc rahatlıkla ULTRA ayarlarda çoğu oyunda 60-80 veriyor... Ve XBOX'da CS,VALO falan yok...XBOX özel oyun diye bir şey de yok PC varsa gereksiz...
Ve satmaları ne alaka?