Neler Yeni

Xbox Series S almaya değermi

E0q1NoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
berkay türküm

Daha öncesinde konsol olarak Ps2 ve Ps4 kullanıcısydım tüm konsolları denemişimdir nerdeyse yakın bir tarihte Series S aldım bunu almayı düşünenler için hazırlıyorum

Oyun Perfomansı
4k bir televizyondan 2k oynamama rağmen görüntü gayet güzeldi biri gelip bu 4k dese lafım çıkmazdı kesinlikle oyunlarda fpsin sabit olduğunu hissedebiliyorsunuz genellikle sağlam oyunların zaten grafik ayarı oluyor kalite modu 30 performans modu 60 fps oluyor. Bunlar x-s için optimize edilmiş olarak etiketlenen oyunlarda oluyor istisna olarak rdr2 de optimize yok bu yüzden 1080(864)p 30 fps oynatıyor fakat cyberpunk 2077 gta 5 gibi oyunlar size sağlam bir görüntü ve 60 fps sunabiliyor yani aslında fazlasıyla yeterli Ssd farkı kendini belli ediyor

Tasarım
Konsol gayet şık kendisi 2kg ağırlığında taşıması kolay çok sessiz çalışıyor çalışıp çalışmadığı belli olmuyor

Isınma
Konsolun üst kısmındaki siyah yer 3 dakika oyun oynasanız bile acayip ısınıyor fakat oyun içinde hiçbir eksiğiniz olmuyor konsol yansa bile

Oyun fiyatları
Gerçekten konsolun en iyi özelliği diyebiliriz kendisi gibi oyunlarda ucuz indirimde genelde oluyor Ps de veya steamde 2k 3k vereceğiniz oyuna 1k bile vermiyorsunuz

Xbox gamepad
Tabikide bir eksiği olacak konsolun gamepad diğer kollara göre sesli gece birisi uyurken oynamanız zor bu yüzden fakat ergonomisi yine de iyi

Depolama
500 gb gösteriyor fakat kullanabildiğimiz 360 civarı bir şey yani 3 4 tane oyun yükleyip bile doldurabilirsiniz isterseniz fakat 7 8 tane oyun sığıyor ondan sonrası için ek bir diske ihtiyaç duyabilirsiniz

Not: ben gerçekten memnunum tavsiye ederim gamepass çok hoş bir özellik bir sürü çok iyi oyun var fakat bu konsol yerine ps5 slim digitalde alınabilir arada 4k fiyat farkı var Türkiyede xbox kültürü yok herkes playstation alır genelde

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben alınmaması taraftarıyım çünkü konsolun geleceği yok. Hatta GTA 6 bu konsola optimize edilemeyeceği için Series X kullanıcıları da oyundan mahrum kalacak. Black Myth: Wukong bize bunun için çok sağlam bir referans verdi.

asko56

80+ Silver
Ben alınmaması taraftarıyım çünkü konsolun geleceği yok. Hatta GTA 6 bu konsola optimize edilemeyeceği için Series X kullanıcıları da oyundan mahrum kalacak. Black Myth: Wukong bize bunun için çok sağlam bir referans verdi.
rockstar games böyle bir şeyin olmayacagını resmi agızdan söyledi gta6 series s cihazınada çıkacak full optimize çıkıcak kendileri söyledi

E0q1NoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
berkay türküm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en gelecekli konsol denebilir oyunculara series x ile aynı zamanda desteğin kesilceği söylendi benim tahminimde oyunun ilk ps5 e gelmesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,255
Üyeler
165,786
Son üye
XBeratX
Top Bottom