Yurdışından 2700 civarına series s almayı düşünüyorum.250 TL'ye gamepass alıp keyif sürmeyi düşünüyorum bazı korkularım var oyunlar sıkıcımı birde oyunlar altyazılımı ve jbl t500bt'yi xboxa baglayabilirmiyim .
Oyunlarda tabii ki altyazı var. "Türkçe altyazı var mı?" diye soruyorsan, belli başlı oyunlarda var.
2700 çok iyi fiyat, kaçırma. Xbox'ta bluetooth desteği varsa bağlarsın galiba T500BT'yi.
Oyunlarda tabii ki altyazı var. "Türkçe altyazı var mı?" diye soruyorsan, belli başlı oyunlarda var.
2700 çok iyi fiyat, kaçırma. Xbox'ta bluetooth desteği varsa bağlarsın galiba T500BT'yi.
Fiyat çok iyi.
Türkçe altyazı her oyunda yok.
Oyunlar sıkıcı mı derken neredeyse hepsi PC'de de olan oyunlar. PC oyunları sıkıcıysa bu da sıkıcı.
Game Pass'e her an yeni oyunlar ekleniyor, çok güzel bir sistem.
Hayırlı olsun.
Fiyat çok iyi.
Türkçe altyazı her oyunda yok.
Oyunlar sıkıcı mı derken neredeyse hepsi PC'de de olan oyunlar. PC oyunları sıkıcıysa bu da sıkıcı.
Game Pass'e her an yeni oyunlar ekleniyor, çok güzel bir sistem.
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun o fiyata çok iyi olur, ayrıca gamepass de bulunmaz bir nimet. PC'niz yoksa veya iyi değilse ya da konsoldan oyun oynamak istiyorum derseniz gamepass gayet iyi xbox da iyi. Fakat ben PC iyi ise playstation 5 almayı daha mantıklı görüyorum, tabii sizin bileceğiniz iş.
Ayrıca gamepass'te oldukça güzel oyunlar var;
-Forza Horizon
-Ori And The Will Of The Wisps(oynadığım en iyi platform oyunu)
-Halo serisi çok sevmesem de güzel bir aksiyon oyunu serisi
-A Plague Tale
-Doom Eternal
Daha birçok oyun var, bu oyunların birkaçı dışında hiçbiri playstation özel oyunları seviyesinde olmasa da içerisinde çok güzel oyunlar da var.
Tekrardan hayırlı olsun.
Hayırlı olsun o fiyata çok iyi olur, ayrıca gamepass de bulunmaz bir nimet. PC'niz yoksa veya iyi değilse ya da konsoldan oyun oynamak istiyorum derseniz gamepass gayet iyi xbox da iyi. Fakat ben PC iyi ise playstation 5 almayı daha mantıklı görüyorum, tabii sizin bileceğiniz iş.
Ayrıca gamepass'te oldukça güzel oyunlar var;
-Forza Horizon
-Ori And The Will Of The Wisps(oynadığım en iyi platform oyunu)
-Halo serisi çok sevmesem de güzel bir aksiyon oyunu serisi
-A Plague Tale
-Doom Eternal
Daha birçok oyun var, bu oyunların birkaçı dışında hiçbiri playstation özel oyunları seviyesinde olmasa da içerisinde çok güzel oyunlar da var.
Tekrardan hayırlı olsun.
Answer (1 of 3): The simplest way is to buy a 3.5mm bluetooth transmitter to transmit the audio from the device to the bluetooth headset. If you plugged it into the headphone socket on your TV (provided your TV has a headphone socket - most do) then it would be able to transmit all audio from any...
www.quora.com
Buradan Türkçeye çevirirsek tamamen kablosuz bir kulaklığı bağlayamayacağınızı belirtmiş. Ayrıca 3.5 mm kablo var ise xbox one'a bağlanabiliyormuş, buradan yola çıkarak xbox series'te de geçerlidir yüksek ihtimal. Fakat anladığım kadarıyla sizin kulaklık tamamen kablosuz, bu nedenle bağlanmıyor diye düşünüyorum. Ama bilgim kısıtlı daha bilgili birine sorsanız daha iyi olur
Yurdışından 2700 civarına series s almayı düşünüyorum.250 TL'ye gamepass alıp keyif sürmeyi düşünüyorum bazı korkularım var oyunlar sıkıcımı birde oyunlar altyazılımı ve jbl t500bt'yi xboxa baglayabilirmiyim .