Neler Yeni

Xbox series s de klavye bağlanmıyor

Xbox series s de forza horizon 5 için klavye takıyorum ışıkları yanıyor fakat görmüyor klavyeyi , diğer oyunlarda klavye mouse çalışıyor sadece forza horizon 5 de olmuyor nedeni ney hiçbiryerde bulamadım sorunun ne olduğunu.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,924
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Xbox series s de forza horizon 5 için klavye takıyorum ışıkları yanıyor fakat görmüyor klavyeyi , diğer oyunlarda klavye mouse çalışıyor sadece forza horizon 5 de olmuyor nedeni ney hiçbiryerde bulamadım sorunun ne olduğunu.
Her oyun desteklemiyormuş, desteklemiyor olabilir.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Bazı oyunlarda klavye ve mouse desteği olmuyor. Hem aslında FH5 Gamepad ile daha çok eğlenceli oluyor.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
FH5 gamepadle çok daha zevkli zaten, niye klavye takmaya çalışıyorsunuz ki?

BeKo'O

80+ Silver
FH5'i klavyeyle gerçekten oynamak istediniz mi? Garip. Klavye mouse desteği birkaç oyun için var maalesef her oyun desteklemiyor. Zamanında çakallık yapıp Bf1'de denemiştim, çalışıyordu ama tuş atamaları aşırı saçmaydı ve değiştirilmiyordu o yüzden klavye yalan oldu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,768
Üyeler
161,341
Son üye
Hseyn24
Top Bottom