yenigeldim
80+ Silver
ya onu ciddiye mi alıyorsun. ps trolü.Bu elemanın paylaştığı sitelerin yalancısıyım
ya onu ciddiye mi alıyorsun. ps trolü.Bu elemanın paylaştığı sitelerin yalancısıyım
Paylaştığı sitelerin yalancısıyım.O adam kim bilmiyorumya onu ciddiye mi alıyorsun. ps trolü.
yok hocam 1080p diye milleti yiyorlar 60 fps 1440p neredeyse tüm oyunlar hafta içi aldım bende öyle canım sıkıldı yeni nesil alayım diye aldım hatta little nightmare 2 de falan uhd görüntü veriyor bazı oyunlar uhd 30 destekliyor.Alınmaz bence. 1080P de bile çalışmayan oyun çok. Forza için konuşursam o 1080P çalışıyor sanırım.
Ciddi ciddi sadece forza oynayacaksan git ikinci elden One al 3 bin lira falan konsol
Hafif oyunlarda öyle ama Cyberpunk, Starfield falan oynayım dersen 900P 30FPS ye düşüyor cihaz. Üstüne sabit 30 da veremiyor.yok hocam 1080p diye milleti yiyorlar 60 fps 1440p neredeyse tüm oyunlar hafta içi aldım bende öyle canım sıkıldı yeni nesil alayım diye aldım hatta little nightmare 2 de falan uhd görüntü veriyor bazı oyunlar uhd 30 destekliyor.
ama adam forza 5 diyor ben kendim test ettim 1440p olma ihtimali var forzanınHafif oyunlarda öyle ama Cyberpunk, Starfield falan oynayım dersen 900P 30FPS ye düşüyor cihaz. Üstüne sabit 30 da veremiyor.
2K 30FPS ve 1080P 60FPS modu var o oyunda. Fena değil yine.ama adam forza 5 diyor ben kendim test ettim 1440p olma ihtimali var forzanın
o fiyata alacağın bir bilgisayarda 1440p açamassın bile en ekonomik oyun konsollarından biri2K 30FPS ve 1080P 60FPS modu var o oyunda. Fena değil yine.
Açarsın forza horizon hafif oyun. 3 bin liralık sistemle bile 1080P Low 50FPS oynuyorum şuano fiyata alacağın bir bilgisayarda 1440p açamassın bile en ekonomik oyun konsollarından biri
Hocam Forza 7 1440p 60 fps performnce modu starfield 1440p image scaling yani fsr veya dlss kalite modlu 1440p. Ac valhala vb 1440p zaten. Hocam açıkçası ps4 ikinci el piyasasının bu şekilde olduğu halde bedava fiyatı şuan ayriyeten de nede olsa yeni nasıl bir dahaki jenerasyona kadar oyun çıkıcak muhtemelen 4,5 yıl dan fazla.Hafif oyunlarda öyle ama Cyberpunk, Starfield falan oynayım dersen 900P 30FPS ye düşüyor cihaz. Üstüne sabit 30 da veremiyor.
Forza 7 yi bilmiyorum. Starfield 900P den 2K ya upscale ediliyor yani oyun görüntüleri tamamen 900P sadece menüler falan 2K. AC de de 30FPS oynarsan 2K ya yakın bir çözünürlük oluyor performans moduna çekince yine 900PHocam Forza 7 1440p 60 fps performnce modu starfield 1440p image scaling yani fsr veya dlss kalite modlu 1440p. Ac valhala vb 1440p zaten. Hocam açıkçası ps4 ikinci el piyasasının bu şekilde olduğu halde bedava fiyatı şuan ayriyeten de nede olsa yeni nasıl bir dahaki jenerasyona kadar oyun çıkıcak muhtemelen 4,5 yıl dan fazla.
Alma.Merhaba arkadaşlar Xbox series s almak istiyorum
4K TV'den oynayacağım
Sadece forza horizon 5 için alıyorum
Sizce bu şartlarda alınmalı mı
Herhangi bir sıkıntı çıkarır mı
Teşekkürler
Series x almaya karar verdimAlma.