Güvenemiyorum oradakilere.Uyumlu değiller xbox ın kendi gamepa dı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sahibinden bakabilirsin uygun fiyata bulabilirsin 8.nesil 9.nesil xbox gamepadlere bak
Test ederek alabilirsin zaten garantili açılmamış olarak da bulabilirsinGüvenemiyorum oradakilere.
Zam yapıyorlarBulamadım bi türlü ne letgodan ne sahibindenden şöyle 600 TL falan olsa iyi olur.
Valla bulursan haber ver ben de One S kolu arıyorum garantisi bitmemişBulamadım bi türlü ne letgodan ne sahibindenden şöyle 600 TL falan olsa iyi olur.
Aaaa ne iyiymiş yani deneyeceğim ve onay verdiğimde gönderiliyor mu para nasıl oluyor tam olarak süresi ne katakulliye gelmeyiz değil mi açıklar mısın birazZam yapıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.sahibinden.com/xbox-one-aksesuar-oyun-konsol Param güvende ile alıp test edersin cihaz da sorun yoksa onay verip para satıcıya geçer sen onay vermediğin sürüce para satıcıya gitmiyor
Logitech F310 ve F710 Xbox Series S ile uyumlu mudur?
Siz hangi uygun fiyatlı gamepadi önerirsiniz Xbox Series S için?
Sen ürünü alınca para sahibindenin hesabına gidiyor.Aaaa ne iyiymiş yani deneyeceğim ve onay verdiğimde gönderiliyor mu para nasıl oluyor tam olarak süresi ne katakulliye gelmeyiz değil mi açıklar mısın biraz
Şimdi sen bi cihaz beğendin ve bunu almak istiyorsun ama yerler uzak devreye param güvende giriyor kartla ödemeyi yapıp para hesap da duruyor satıcı ürünü kargoya verip ürün sana ulaştığı zaman sen de test edip herhangi bir sıkıntısı varmı diye kontrol ediyorsun yoksa onay verip para alıcıya gidiyorAaaa ne iyiymiş yani deneyeceğim ve onay verdiğimde gönderiliyor mu para nasıl oluyor tam olarak süresi ne katakulliye gelmeyiz değil mi açıklar mısın biraz
Onay vermezsem ne oluyor?Xbox Support
support.xbox.comMesaj otomatik birleştirildi:
Sen ürünü alınca para sahibindenin hesabına gidiyor.
Eğer ürün temizse, onaylarsan para adamın hesabına gidiyor.
N11 den alışveriş yapar gibi düşünOnay vermezsem ne oluyor?
Süre ne kadar?N11 den alışveriş yapar gibi düşün
Sorun yoksa onaylarsın varsa iade edersin
Onay vermezsen süre sonunda otomatik onay verir