Neler Yeni

XBox Series S için 2. kol (max 1.000 tl)

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Comics
İyi forumlar, zaten orijinal 1 adet kolum var fakat Fifa için 2. bir kol almak istiyorum. Yan sanayi olabilir, alternatif olabilir. Max bütçe 1k. önerilerinizi bekliyorum.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
PS tarafı gibi Xbox tarafında ne yazık ki yan sanayi ürünler kolay kolay desteklenmiyor. Mümkünse ikinci el temiz 9. Nesil veya 8.Nesil gamepad alabilirsiniz.
NOT: 8.nesil gamepadler, Series konsollarda tam destekleniyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Comics
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PS tarafı gibi Xbox tarafında ne yazık ki yan sanayi ürünler kolay kolay desteklenmiyor. Mümkünse ikinci el temiz 9. Nesil veya 8.Nesil gamepad alabilirsiniz.
NOT: 8.nesil gamepadler, Series konsollarda tam destekleniyor.
Teşekkürler, peki bildiğiniz desteklenen yan ürün var mı? Varsa paylaşır mısınız? 2. el dediğiniz gibi araştırma yapıcam.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Teşekkürler, peki bildiğiniz desteklenen yan ürün var mı? Varsa paylaşır mısınız? 2. el dediğiniz gibi araştırma yapıcam.
8Bitdo Ultimate Wired Controller for Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10 & Windows 11 (Black) (Xbox Series X)

Benim bildiğim bu var ama ben şahsen hiç kullanmadım. Kablosuz modelleri de var ancak kablosuz modelleri de orijinal Xbox gamepadler ile aynı fiyatta. Bence dediğim gibi kablosuz alacaksanız ikinci el Xbox gamepadlerine bakmanız daha sağlıklı olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Comics
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Allmuted

80+ Bronze
Dolaptan bakabilirsin yada powerA marka bi kol alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç