Xbox Series S mi PC mi?

Ryatres

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhabalar. Ben Xbox Series S Almayı düşündüm. Ama PC de almak istiyorum kararsızım hangisini almalıyım?

Merhabalar. Ben Xbox Series S Almayı düşündüm. Ama PC de almak istiyorum kararsızım hangisini almalıyım?
Series S fiyatına piyasada bir sistem yok, olsa onunla kıyaslarım ama 6K ya düzgün oyun oynatan sistem yok 😀

Yok PC alacaksan 12K civarında toplarım dersen git PC al Series S in yaptığı her şeyi ve daha fazlasını yaparsın.

Series S fiyatına piyasada bir sistem yok, olsa onunla kıyaslarım ama 6K ya düzgün oyun oynatan sistem yok 😀

Yok PC alacaksan 12K civarında toplarım dersen git PC al Series S in yaptığı her şeyi ve daha fazlasını yaparsın.
sağol yardım için:)
Ama evde arkadaşın kardeşin abin falan varsa xboxda eğlenceli olabilir beraber oynamak için güzel vakit geçirilir
kol alırım abimle it takes two oynarım :) teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe sıkıntın varsa Xbox yoksa tabii ki PC
Aslında tam arasında Şu an Xbox alabilirim biraz ekleyip pc de alabilirim :)

Oyun kültürüne bağlı biraz ben yıllarca pc de oyun oynadım klavye mouse sa alışkınım yani profesyonel olarak fps oyunlarıda oynadım. 3 ay kadar Xbox series s denedim ama kendini hep kısıtlı hissediyorsun pc kadar özgür değilsin. Ayrıca pc de oyun oynayan arkadaşın çoksa yine sıkıntı çekersin bence üstüne biraz daha ekle pc al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,330
Üyeler
191,702
Son üye
Croxx
Geri