Neler Yeni

xbox series s mi ps 4 mü

hocalarım bana çoğu kişi xbox almamı söyledi x box ın özelliği nedir ps 4 e göre oyunlarımı daha ucuz yada oyunlarda dahamı iyi hangisini almalıyım

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
ikinci el ps4 alman daha mantıklı bence. 2000 liraya alınır oynanır, aynı paraya satılır. sıfır alacaksan series s almalısın.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
XSS daha yeni ve daha iyi, Pro olsa bire nebze arada kalabilirdim ama XSS daha iyi olur.

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
hocalarım bana çoğu kişi xbox almamı söyledi x box ın özelliği nedir ps 4 e göre oyunlarımı daha ucuz yada oyunlarda dahamı iyi hangisini almalıyım
oyunlara çok para vermek istemezsen gamepass olduğu için xbox oyunlara para veririm ve biraz daha fazka perf isterim dersen ps4

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Series S çok daha güncel ve yeni nesil bir konsol. PS4 ise yeni nesil değil

Series S sisteminde Gamepass sistemi ile yılda 1 oyun parası ödemeden 200 den fazla oyuna erişiyorsun. PS tarafında oyunlara 400-500-600TL den fazla vermen gerekiyor. Ancak Series S alırsan PS Exclusivelerden vazgeçmelisin.

Yine Series S boyutundan ötürü küçücük bir konsol. Bana göre çok iyi bir özellik.

Yine Xbox tarafında bazı oyunlarda klavye mouse desteği olması.

Gamepass kullanmayıp oyun almak istediğinde Xbox tarafında oyunlar uçuk fiyatlı değil.

Bunlar almak için yeterli diye düşünüyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi

Series S sisteminde Gamepass sistemi ile yılda 1 oyun parası ödemeden 200 den fazla oyuna erişiyorsun. PS tarafında oyunlara 400-500-600TL den fazla vermen gerekiyor. Ancak Series S alırsan PS Exclusivelerden vazgeçmelisin.

Yine Series S boyutundan ötürü küçücük bir konsol. Bana göre çok iyi bir özellik.

Gamepass kullanmayıp oyun almak istediğinde Xbox tarafında oyunlar uçuk fiyatlı değil.

hocam bilgi verdiğin için sağol ama PS Exclusive nedir bu konuları fazla bilmiyorum

smsísmαíl

80+ Silver

en iyi cevap olarak işaretledim 😁(y)

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
PS4'ün artısı exclusive oyunları olması yani PlayStation'a özel olarak yapılan oyunlar ki bu exclusive oyunların neredeyse hepsi muhteşem.

Series S'in artısı oyunların ucuz olması ve Gamepass sistemi.

İki konsolun birbirine karşı olan artıları bunlar, hangisine ihtiyacın varsa onu al ancak ben senin yerinde olsam ilk önce PS4 alıp exclusive oyunları deneyimledikten sonra satıp Series S alırım.

Satashke

80+ Bronze
Ps4 Pro alabiliyorsan kesinlikle Ps4 Pro. Onun dışında kişisel tercih olur attığın karşılaştırmalar arasında. God of war vb. playstation a özel oyunları oynamak istiyorsan Ps4 al dostum.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Top Bottom