Neler Yeni

Xbox Series S Takas Konusu

Monitör ile takas yapmalı'mıyım ?

• Evet, takas yap

Oylar: 1 20.0%
  • Hayır, takas yapma satılmasını bekle

Oylar: 4 80.0%

• Oy kullanan toplam üye
    5

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
Bütçe
5
Herkese merhaba, benim yaklaşık 4 ay önce satın almış olduğum Microsoft Türkiye Garantili Xbox Series S cihazım var ben bu cihazı çok fazla kullanma fırsatı bulamadım bu yüzden satışa çıkardım 5.800₺ fiyata fakat yaşadığım şehir 250.000 nüfuslu bir yer olunca alıcı çok zor çıkıyor bende ilanı İstanbul'a koydum akrabam olduğu için fakat yine alıcı çıkmadı daha sonra monitör takası düşündüm bir kişiden olumlu yanıt aldım monitörün marka modelini aşağıya koyacağım fakat bu monitörü yaklaşık 2 ay falan kullanma fırsatım olmayacak ama takas yaparsam üstüne 2.300₺ para alacağım

Bu kadar yazıyı okumak istemeyenler için;

Konsol ile aşağıya bırakmış olduğum monitör ile takas yapmak mantıklı olur mu ?

Genellikle FPS ağırlıklı ve nadir olarak Simülasyon oyunları oynuyorum monitör çok büyük gelir mi ?

Bu monitörde herhangi bir ghosting veya kronik bir sorun var mı ? ( Çünkü hiç inceleme videosu ve bu monitör ile alakalı hiç bir açılmış konu yok )

Son düzenleme:

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Daha önce kullandığın monitör kaç inç? Ben şuan yeni 24 inç bir monitöre geçtim eski monitörden baya büyük geldi bana alışması zaman alıcak gibi

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce kullandığın monitör kaç inç? Ben şuan yeni 24 inç bir monitöre geçtim eski monitörden baya büyük geldi bana alışması zaman alıcak gibi
24 inç monitör kullanıyordum

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
Valla ben bugün 24 inç curved kullanmaya başladım 2-3 tane monitörü yanyana koymuşum gibi geliyor bana :ROFLMAO:
Sence konsolu satıp 2500₺ fiyata sıfır 144hz veya daha yüksek yenilme hızına sahip monitör almak mantıklı mı ?

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Gündelik işlerini halledebileceğin bir bilgisayarın varsa bence takas yapmamalısın ha illede pcm olsun diyorsan orasını bilemem ben olsaydım yapmazdım.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
Gündelik işlerini halledebileceğin bir bilgisayarın varsa bence takas yapmamalısın ha illede pcm olsun diyorsan orasını bilemem ben olsaydım yapmazdım.
Şuan bilgisayar yok kenarda biriktirdiğim 8.500₺ para var bu para ile ekran kartı hariç sistem toplayacağım eğer takas yaparsam 2.300₺ adamdan para alacağım ve üstüne para ekleyip ekran kartı alacağım veya satılmasını bekleyip sıfır monitör alacağım paranın bir kısmıyla @sezarillo
Mesaj otomatik birleştirildi:

@DerratiX @Furkan Karagülle

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,166
İsim
Oğuz Oğuz
yani olabilir gibi.

sezarillo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cenker Cantürk
Şuan bilgisayar yok kenarda biriktirdiğim 8.500₺ para var bu para ile ekran kartı hariç sistem toplayacağım eğer takas yaparsam 2.300₺ adamdan para alacağım ve üstüne para ekleyip ekran kartı alacağım veya satılmasını bekleyip sıfır monitör alacağım paranın bir kısmıyla @sezarillo

@DerratiX @Furkan Karagülle
bence monitör yeniyse ve ölü piksel yoksa al gitsin ya.Ama sakın 1660super veya en düşük 6500xt harici bir şey alma

monitör çok riskli olay.çok iyi incele ve sıfır gibi olduğundan emin ol.3-6 ayı geçikse alma bile.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
güzel takas. elinizdeki parayla bir şeyler alınır. ama ben olsam biraz daha para ekler, monitör dahil 12500 bütçeye çıkmaya çalışırım.

Top Bottom