Charles Darwin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,151
- İsim
- Alpaslan Çevikel
- Bütçe
- 5
Herkese merhaba, benim yaklaşık 4 ay önce satın almış olduğum Microsoft Türkiye Garantili Xbox Series S cihazım var ben bu cihazı çok fazla kullanma fırsatı bulamadım bu yüzden satışa çıkardım 5.800₺ fiyata fakat yaşadığım şehir 250.000 nüfuslu bir yer olunca alıcı çok zor çıkıyor bende ilanı İstanbul'a koydum akrabam olduğu için fakat yine alıcı çıkmadı daha sonra monitör takası düşündüm bir kişiden olumlu yanıt aldım monitörün marka modelini aşağıya koyacağım fakat bu monitörü yaklaşık 2 ay falan kullanma fırsatım olmayacak ama takas yaparsam üstüne 2.300₺ para alacağım
Bu kadar yazıyı okumak istemeyenler için;
Konsol ile aşağıya bırakmış olduğum monitör ile takas yapmak mantıklı olur mu ?
Genellikle FPS ağırlıklı ve nadir olarak Simülasyon oyunları oynuyorum monitör çok büyük gelir mi ?
Bu monitörde herhangi bir ghosting veya kronik bir sorun var mı ? ( Çünkü hiç inceleme videosu ve bu monitör ile alakalı hiç bir açılmış konu yok )
Bu kadar yazıyı okumak istemeyenler için;
Konsol ile aşağıya bırakmış olduğum monitör ile takas yapmak mantıklı olur mu ?
Genellikle FPS ağırlıklı ve nadir olarak Simülasyon oyunları oynuyorum monitör çok büyük gelir mi ?
Bu monitörde herhangi bir ghosting veya kronik bir sorun var mı ? ( Çünkü hiç inceleme videosu ve bu monitör ile alakalı hiç bir açılmış konu yok )
Son düzenleme: