W WCAN 80+ Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 161 Dahası Reaksiyon skoru 44 İsim Cengiz Balkiraz 3 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar selam! XBOX Series S'de YOUTUBE, NETFLİX ve TWİTCH kullanılabiliyor mu ? Ve internette gezinilebiliyor mu ? Google vs
Arkadaşlar selam! XBOX Series S'de YOUTUBE, NETFLİX ve TWİTCH kullanılabiliyor mu ? Ve internette gezinilebiliyor mu ? Google vs
İzolyÇalışanı 80+ Gold Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 5,236 Dahası Reaksiyon skoru 4,022 Konum C4 İsim izoly çalışanı 3 Ağustos 2021 #2 Microsoft Edge var diye biliyorum. Netflix de indirilebiliyor.
Gripen 80+ Platinum Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 19,238 En İyi Cevap 7 3 Ağustos 2021 #3 Bildiği kadarı ile Netflix ve İnternet tarayıcısı var.
W WCAN 80+ Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 161 Dahası Reaksiyon skoru 44 İsim Cengiz Balkiraz 3 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 İzolyÇalışanı yazmış: Microsoft Edge var diye biliyorum. Netflix de indirilebiliyor. Devamı için tıklayın... 06ankaralı yazmış: Bildiği kadarı ile Netflix ve İnternet tarayıcısı var. Devamı için tıklayın... İkinize de teşekkürler. Şimdi baktım ben de. Netflix, youtube, twitch ve amazon prime'ın olduğunu gördüm. Daha belki başka şeyler de vardır onları göremedim. Twitch'den yayın da açılabiliyormuş bu arada
İzolyÇalışanı yazmış: Microsoft Edge var diye biliyorum. Netflix de indirilebiliyor. Devamı için tıklayın... 06ankaralı yazmış: Bildiği kadarı ile Netflix ve İnternet tarayıcısı var. Devamı için tıklayın... İkinize de teşekkürler. Şimdi baktım ben de. Netflix, youtube, twitch ve amazon prime'ın olduğunu gördüm. Daha belki başka şeyler de vardır onları göremedim. Twitch'den yayın da açılabiliyormuş bu arada