Xbox series x ikinci el

Kienz1

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar sahibinden de 10.000 tl ye bir series x buldum daha konuşmadım ama param güvende ile alırsam 11.000 oluyor. Satıcı param güvendeye onay verirse almalı mıyım mantıklı mı ?

Yani sıfırı 19-20K. Üründe bir sorun yok ve garantili ise alınabilir.

Yani sıfırı 19-20K. Üründe bir sorun yok ve garantili ise alınabilir.
Hocam param güvende ile alabilirsem 3 gün inceleme sürem var diye biliyorum birde fatura olmadığı için garanti yok hala alınır mı yoksa sıfır series s alcam

Hocam param güvende ile alabilirsem 3 gün inceleme sürem var diye biliyorum birde fatura olmadığı için garanti yok hala alınır mı yoksa sıfır series s alcam

Güncel sayılabilcek böyle ürünlerde bence garantili alınmalı.

Yani series s mi almalıyım garanti büyük bir sorun olur mu ürün sağlamsa zaten çok kötü kullanmam

Garanti olması kafanın rahat olması için yani, garantili series x bulamıyormusun o fiyat bandında ?

ben garantisiz almıştım series x. 2-3 gün denersin. sorun olursa yollarsın zaten. 10 bin güzel fiyat.

Yani series s mi almalıyım garanti büyük bir sorun olur mu ürün sağlamsa zaten çok kötü kullanmam
düzgün kullanırsan garantiye gerek yok hayatımda bi kere garantiye ürün verdiğimi hatırlamıyorum

Garanti olması kafanın rahat olması için yani, garantili series x bulamıyormusun o fiyat bandında ?
yok hocam direk ucuyo digerleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düzgün kullanırsan garantiye gerek yok hayatımda bi kere garantiye ürün verdiğimi hatırlamıyorum
Doğrudur hocam bende daha hiç garanti vermişliğimi hatırlamıyorum

Tamamdır hocam hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için

Kullanım dışı sorunlarda olabiliyor ne kadar iyi baksanda. Garantiler bu yüzden var zaten yoksa markalar "adam gibi kullanın" diye savunma yaparlardı.

Merhabalar sahibinden de 10.000 TL ye bir series x buldum daha konuşmadım ama param güvende ile alırsam 11.000 oluyor. Satıcı param güvendeye onay verirse almalı mıyım mantıklı mı ?
Bir de playstation 5'e falan bak. Ağır xbox fanıyım fakat ps5 oynadıktan sonra ps5 bana daha bi' cazibeli geldi. Aynı fiyat bandında bulabilirsen şansını dene derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,922
Üyeler
188,851
Son üye
gorkemagir
Geri