Hocam param güvende ile alabilirsem 3 gün inceleme sürem var diye biliyorum birde fatura olmadığı için garanti yok hala alınır mı yoksa sıfır series s alcamYani sıfırı 19-20K. Üründe bir sorun yok ve garantili ise alınabilir.
Hocam param güvende ile alabilirsem 3 gün inceleme sürem var diye biliyorum birde fatura olmadığı için garanti yok hala alınır mı yoksa sıfır series s alcam
Yani series s mi almalıyım garanti büyük bir sorun olur mu ürün sağlamsa zaten çok kötü kullanmam
düzgün kullanırsan garantiye gerek yok hayatımda bi kere garantiye ürün verdiğimi hatırlamıyorumYani series s mi almalıyım garanti büyük bir sorun olur mu ürün sağlamsa zaten çok kötü kullanmam
yok hocam direk ucuyo digerleriGaranti olması kafanın rahat olması için yani, garantili series x bulamıyormusun o fiyat bandında ?
Doğrudur hocam bende daha hiç garanti vermişliğimi hatırlamıyorumdüzgün kullanırsan garantiye gerek yok hayatımda bi kere garantiye ürün verdiğimi hatırlamıyorum
yok hocam direk ucuyo digerleri
düzgün kullanırsan garantiye gerek yok hayatımda bi kere garantiye ürün verdiğimi hatırlamıyorum
Bir de playstation 5'e falan bak. Ağır xbox fanıyım fakat ps5 oynadıktan sonra ps5 bana daha bi' cazibeli geldi. Aynı fiyat bandında bulabilirsen şansını dene derim.Merhabalar sahibinden de 10.000 TL ye bir series x buldum daha konuşmadım ama param güvende ile alırsam 11.000 oluyor. Satıcı param güvendeye onay verirse almalı mıyım mantıklı mı ?