MR_Fitoz 80+ Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 43 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Emir fitoz 16 Ağustos 2023 #1 Merhaba Xbox uyuglaması birkaç gündür tepki vermiyor hep böyle oluyor yeniden başlatınca da düzel miyor.
Merhaba Xbox uyuglaması birkaç gündür tepki vermiyor hep böyle oluyor yeniden başlatınca da düzel miyor.
ryangosling 80+ Bronze Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 886 Dahası Reaksiyon skoru 395 İsim Can Geri 16 Ağustos 2023 #2 MR_Fitoz yazmış: Merhaba Xbox uyuglaması birkaç gündür tepki vermiyor hep böyle oluyor yeniden başlatınca da düzel miyor. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Aynı sorun bende de vardı sil yükle yaptım düzeldi
MR_Fitoz yazmış: Merhaba Xbox uyuglaması birkaç gündür tepki vermiyor hep böyle oluyor yeniden başlatınca da düzel miyor. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Aynı sorun bende de vardı sil yükle yaptım düzeldi
MR_Fitoz 80+ Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 43 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Emir fitoz 16 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 cangeri yazmış: Aynı sorun bende de vardı sil yükle yaptım düzeldi Devamı için tıklayın... ben onu yaptım olmadı
cangeri yazmış: Aynı sorun bende de vardı sil yükle yaptım düzeldi Devamı için tıklayın... ben onu yaptım olmadı