xbox vs ps4 karşılaştırma

bişey sormak istiyorum da oyun satın almak gerçekten çok mu dert yani oyunlara para yetiştirmek falan gerçi düşününce 200 biriktirip rdr 2 aldım diyelim bitirdim elde para yok tekrar biriktirme süreci sonra gta 5 aldım oynadım bitirdim diyelim yine para kalmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-2 ayda bir oyun alabiliyorsun maddi durumun yeterli değilse
Evet öyle oluyor ama kutulu alırsan oyunu 2. el satabilirsin veya başka birisinin oyunuyla takas edebilirsin.

aynen ama game pass çok avantajlı aslında exclusiveleri oynayıp bitirebileceğim bi yer olsa xbox alırım da arkadaşlarımında hepsi nba fifa pes oynuyorlar sadece

aynen ama game pass çok avantajlı aslında exclusiveleri oynayıp bitirebileceğim bi yer olsa xbox alırım da arkadaşlarımında hepsi nba fifa pes oynuyorlar sadece
Exc. Mantığını Xbox'da yapacak ama süreli. Önce Xbox sonra PC.

Sana kalmış, istediğini alabilirsin.

ps4 alacağım ama xbox gamepass ve xbox deneyemeyeceğim için çok üzülüyorum

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...u-xbox-one-s-kutulu-garantili-784102974/detay ya da bu

xbox da karar kıldım

beyler tek sorun para 47.5 tl var elimde bununla nasıl para kazanabilirim taş boyayıp letgoya koyuyorum ama hiç kimse bakmıyor bile

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,091
Üyeler
188,032
Son üye
RVP_NONE
Geri