KOL TAVSIYESI PS VS XBOX

Reaksiyon skoru
109
Arkadaşlar ben aslında playstation almak istiyordum ama sonra xbox one s i gördüm alcağım playstation playstation 4 mega pack 3799 lira ama xboxda fena değil ayrıca ben her ay 30 tl veremem gamepasse o yüzden oyun alırsam bi kerede alırım alın bakın hangisi daha mantıklı?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle konsol değil kol yazmışşım özür dilerim

Arkadaşlar ben aslında playstation almak istiyordum ama sonra xbox one s i gördüm alcağım playstation playstation 4 mega pack 3799 lira ama xboxda fena değil ayrıca ben her ay 30 TL veremem gamepasse o yüzden oyun alırsam bi kerede alırım alın bakın hangisi daha mantıklı?

Pahalı 4k verilmez 2k'da 60 fps veren ve daha küçük olan series s 5k olacak

Xbox series s alman daha mantıklı olmaz mı tabii bütçen varsa hem daha güçlü hem de her oyunu almak zorunda olmazsın game pass den oynarsın

Arkadaşlar ben aslında playstation almak istiyordum ama sonra xbox one s i gördüm alcağım playstation playstation 4 mega pack 3799 lira ama xboxda fena değil ayrıca ben her ay 30 TL veremem gamepasse o yüzden oyun alırsam bi kerede alırım alın bakın hangisi daha mantıklı?

xbox one s alıcaksan 2. el almanı tavsiye ederim playstationdada öyle şuan yeni konsollar çıkıcağı için fiyatlar nispeten uygun

xbox one s alıcaksan 2. el almanı tavsiye ederim playstationdada öyle şuan yeni konsollar çıkıcağı için fiyatlar nispeten uygun
2 el ps4 sıfırdan pahalıydı kafa yi yiyeceğim dalga geçiyorlar bildiğin

Geri