Neler Yeni

KOL TAVSIYESI PS VS XBOX

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Civan Çelebi
Arkadaşlar ben aslında playstation almak istiyordum ama sonra xbox one s i gördüm alcağım playstation playstation 4 mega pack 3799 lira ama xboxda fena değil ayrıca ben her ay 30 tl veremem gamepasse o yüzden oyun alırsam bi kerede alırım alın bakın hangisi daha mantıklı?

Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle konsol değil kol yazmışşım özür dilerim

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Arkadaşlar ben aslında playstation almak istiyordum ama sonra xbox one s i gördüm alcağım playstation playstation 4 mega pack 3799 lira ama xboxda fena değil ayrıca ben her ay 30 TL veremem gamepasse o yüzden oyun alırsam bi kerede alırım alın bakın hangisi daha mantıklı?

Pahalı 4k verilmez 2k'da 60 fps veren ve daha küçük olan series s 5k olacak

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Xbox series s alman daha mantıklı olmaz mı tabii bütçen varsa hem daha güçlü hem de her oyunu almak zorunda olmazsın game pass den oynarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Barış Ersoy
Steam
876331064
Discord
Blister_Death 5221
kısaca xbox daha mantıklı ama playstation oyunları seviyorsan ps4 al

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar ben aslında playstation almak istiyordum ama sonra xbox one s i gördüm alcağım playstation playstation 4 mega pack 3799 lira ama xboxda fena değil ayrıca ben her ay 30 TL veremem gamepasse o yüzden oyun alırsam bi kerede alırım alın bakın hangisi daha mantıklı?

xbox one s alıcaksan 2. el almanı tavsiye ederim playstationdada öyle şuan yeni konsollar çıkıcağı için fiyatlar nispeten uygun

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,142
İsim
Mert Metshi

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Top Bottom