Neler Yeni

🔥İndirim Xbox Wireless Controller 9. Nesil Siyah 2.499 TL

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Ahmet Kocar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumlara bir bakın bence
N11 yeni ilan girmiş o diğer yorumlar 3. Şahıs satıcıdan alanlar. Çürük çarık ne varsa millete satmışlar.N11'in 2. El, kullanılmış, garantisi bitmiş, sahte ürün sattığına şahit olmadım. 2 kere Samsung Evo 500 GB ssd aldım n11 satıcılı orjinaldi. Diğer satıcılardan alanlar çok sorun çekmiş kimine sahte gelmiş, kimine bozuk.

impacto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ekz
Bende bir süredir controller bakıyorum ama hala karar veremedim. Vader pro 3 veya gulikit king kong 2, kk3 max gibi controller almak mı daha mantıklık yoksa xbox 9.nesil controller almak mı ?

impacto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ekz
Xbox al geç bence
Xbox controllerlar için erken drift problemi yaşattığını söylüyorlar. Birde pilli olması ayrıca soğutuyor. PC de kullanacağım için uyumluluk sorunu da yaşamak istemiyorum. 2 aydır karar verip bir controller alamadım. Fiyatı makul olsa dualshock 4 alıp geçicem. Bence dualsense xbox controller vs. hepsinden daha iyi tutuş hissiyatı var.

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Ahmet Kocar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xbox controllerlar için erken drift problemi yaşattığını söylüyorlar. Birde pilli olması ayrıca soğutuyor. PC de kullanacağım için uyumluluk sorunu da yaşamak istemiyorum. 2 aydır karar verip bir controller alamadım. Fiyatı makul olsa dualshock 4 alıp geçicem. Bence dualsense xbox controller vs. hepsinden daha iyi tutuş hissiyatı var.
Pc oyunları xboxta daha iyi çalışıyor tak çalıştır çoğu oyunda tuş atamana bile gerek yok.

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Ahmet Kocar
1 ve 2 yıldızlı tüm yorumlara baktım N11 satıcılı olumsuz bir yorum göremedim. Neye dikkat etmemiz gerektiğini gösterirsen iyi olur
Dediğim gibi n11 yeni ilan girdi satın alanlara daha kargo ulaşmamıştır bile. N11'in garantisiz, çürük ürün satacağını sanmam.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Arif Çelebi
Hocam çok yanlış düşünüyorsunuz öncelikle pc de kullanılan en uyumlu controller xbox tır ekstra hiçbir şey kurmadan bağlanıp kullanabiliyorsunuz ve windows arayüzü xbox göre tasarlamıştır tutuş olarakta xbox daha ele oturur zaten insanlar rahatlığı için tercih ediyor pil konusunda biraz maliyetli bu konuda haklısınız ama onunda avantajları var şarjlı piliniz varsa pili bittiğinde diğeri ile değiştirip yola devam ediyorsunuz zaten günlük 2 saat oynasanız 2500 mah pil 3-4 hafta yetiyor

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Ahmet Kocar
N11 250 lira kupon veriyor onu alın 2bin 250, ye düşüyor fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_2024-05-30-12-57-37-851_com.dmall.mfandroid.jpg

Top Bottom