Hordes
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
- Bütçe
- 750
Dostlar selam, bu yazıyı birazcık da sizin ile fikir alışverişi yapmak için yazıyorum.Öncelikle R5 5600X ve 3060Tİ'a sahip bir sistemim var.Fakat sürekli Fivem gibi saçma saçma klasik sürekli aynı oyunları oynuyordum.Dün kafama dank etti ve NBA 2K21 indirdim.Sonra kendi kendime düşündüm ve GamePad almayı planladım.Şu anda 700-800 lira civarında bir bütçem var.Her oyunu tatmayı düşünüyorum bu gamepad ile, çünkü hep aynı oyunlar sıkmaya başladı.Sizce aldıktan sonra of puf dermiyim? Bir de bilgisayarımın anakartı Asus B550 Plus Bluetoothu çok gelişmiş değil zamanında HS70 i bluetooth kullanarak kullanamamıştım kesintiler oluyordu seste (Kulaklık).Xbox Gamepaddede kesinti yapar mı?
Ürün
Ek olarak daha sonrasında sıkıntı çıkaracak 300-400 Liralık ürünleri kullanmak istemiyorum çünkü gerçekten uğraşacak zamanım yok.Ona göre yorum yaparsanız çok sevinirim dostlar.
Ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak daha sonrasında sıkıntı çıkaracak 300-400 Liralık ürünleri kullanmak istemiyorum çünkü gerçekten uğraşacak zamanım yok.Ona göre yorum yaparsanız çok sevinirim dostlar.