Neler Yeni

Xboxta kablolu interner sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utku Yılmaz
kablonet master modemi kullaniyorum ve farkli bir modme alacagim tplink router tarzinda ama arkasinda uydu girisi tarzi bir kablo kullaniyorum ne almaliyim naisl bir yol izlemeliyim

xboxa kablolu baglanti saglayamaidigm icin modem degostiriyorum

yerçileği

80+ Bronze
kablonet master modemi kullaniyorum ve farkli bir modme alacagim tplink router tarzinda ama arkasinda uydu girisi tarzi bir kablo kullaniyorum ne almaliyim naisl bir yol izlemeliyim

xboxa kablolu baglanti saglayamaidigm icin modem degostiriyorum
kablonet için bildiğim kadarıyla modem alamazsın router alman lazım modemdeki ethernet portundan routerin wan portuna takabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utku Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kablonet için bildiğim kadarıyla modem alamazsın router alman lazım modemdeki ethernet portundan routerin wan portuna takabilirsin
yani modemdeki interneri oraya aktaracagim gibi dogru anladim demi birde routeir aldim mesela ne yapmam gerek nasil bagalayacagim ne kablosu lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela ben tplink router modem aldim hangi kabloyu alarak köprüleme yapacagim ve nasil diger modemin kurulumunu yapacagim trendyolda 1k 900lira civarina buldum bir modem onu alacagim sanirim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,123
Üyeler
171,703
Son üye
Batuhan0777
Top Bottom