Neler Yeni

Xbox'tan oyun yüklerken yükleme %3'te takılı kalıyor

ZeoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Haydar Alp Yıldırım
Xbox uygulamasından oyun yüklerken normalde sıkıntı olmuyordu. Fakat bugün HOI4'ü yüklemeyi denerken böyle kaldı ne yapmam gerek? ardından belki yükler diye başka bir oyun yüklemeyi denedim fakat yine yüklemedi.

1682873091170.png

arturo

80+ Silver
Xbox uygulamasından oyun yüklerken normalde sıkıntı olmuyordu. Fakat bugün HOI4'ü yüklemeyi denerken böyle kaldı ne yapmam gerek? ardından belki yükler diye başka bir oyun yüklemeyi denedim fakat yine yüklemedi.

1682873091170.png
bazen buglanıyor bilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: ZeoX

ZeoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Haydar Alp Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazen buglanıyor bilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi?
denedim fakat olmadı sanırım çözümü buldum uygulamayı silip yeniden başlatıp tekrar yükledim ve oldu

TİTAN.

80+ Platinum
denedim fakat olmadı sanırım çözümü buldum uygulamayı silip yeniden başlatıp tekrar yükledim ve oldu
Bu tarz durumlarda oyun hizmetleri yanıt vermiyor kanka yaptığın çözüm doğru ama her zaman işe yaramaz oyun hizmetlerini sil yükle yap

• Beğen

ZeoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Haydar Alp Yıldırım
Bu tarz durumlarda oyun hizmetleri yanıt vermiyor kanka yaptığın çözüm doğru ama her zaman işe yaramaz oyun hizmetlerini sil yükle yap
Dostum şimdi o dediğini yaptım fakat microsoft store da oyun hizmetleri yükleme kısmında bekliyor kısmında kalıyor halbuki başka bir şey de yüklemiyorum buna da çözüm var mı?

TİTAN.

80+ Platinum
cevabın burda kanka
Dostum şimdi o dediğini yaptım fakat microsoft store da oyun hizmetleri yükleme kısmında bekliyor kısmında kalıyor halbuki başka bir şey de yüklemiyorum buna da çözüm var mı?

• Beğen

ZeoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Haydar Alp Yıldırım
cevabın burda kanka
tamamdır teşekkür ederim