Neler Yeni

Xcloud Kullanabilir miyim?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Öncelikle merhabalar, TTNET Fiber 5G kullanıyorum. Geforce NOW'da sadece wifi kullandığım için arada lag giriyor başka sıkıntı olmuyor. Aklıma xbox game pass ultimate almak geldi 45tl ve içinde xcloud da var ama Türkiye'de gelmedi mecbur VPN kullanıcam.
İnternet özellikleri
5G
35mbps Download
6mbps Upload
Ethernet takamam maalesef
1- Xcloud kullanabilir miyim? Donmadan kasmadan ( En kötü 720p 30fps istiyorum)
2- snopy rampage sg-r218 x input gamepadim kullanabilir miyim?
3- Xcloud'ın sadece gamepad desteği var herhangi bir şekilde klavye, mouse başlayabilir miyim?
4- VPN ile bağlanmak zorunda olduğum için fazla lag olue mu? Genelde windscribe önerildiğini gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de EA Play 40TL olmuş game pass'e zam gelebilir

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben VPN kullanıp denedim biraz sıkıntılı ama kullanılıyordu. Az donma problemi vardı. Bence yeni bir hesap açın. 20 TL ye gamepass kodu alıp deneyin olursa kendi hesabınıza alin

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben VPN kullanıp denedim biraz sıkıntılı ama kullanılıyordu. Az donma problemi vardı. Bence yeni bir hesap açın. 20 TL ye gamepass kodu alıp deneyin olursa kendi hesabınıza alin
Donma dediğin nasıl yani?
Ekranda saliselik donma
Çözünürlüğün düşmesi
Gecikme

SadeceSeyf

80+ Gold
Donma dediğin nasıl yani?
Ekranda saliselik donma
Çözünürlüğün düşmesi
Gecikme
VPN yüzünden bağlantı problemi yaşıyorsun işte. Çözünürlük de düşük oluyor. Dediğim gibi yapıp deneyin göreceksiniz zaten

mfimmel

80+ Silver
Öncelikle merhabalar, TTNET Fiber 5G kullanıyorum. Geforce NOW'da sadece wifi kullandığım için arada lag giriyor başka sıkıntı olmuyor. Aklıma xbox game pass ultimate almak geldi 45tl ve içinde xcloud da var ama Türkiye'de gelmedi mecbur VPN kullanıcam.
İnternet özellikleri
5G
35mbps Download
6mbps Upload
Ethernet takamam maalesef
1- Xcloud kullanabilir miyim? Donmadan kasmadan ( En kötü 720p 30fps istiyorum)
2- snopy rampage sg-r218 x input gamepadim kullanabilir miyim?
3- Xcloud'ın sadece gamepad desteği var herhangi bir şekilde klavye, mouse başlayabilir miyim?
4- VPN ile bağlanmak zorunda olduğum için fazla lag olue mu? Genelde windscribe önerildiğini gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de EA Play 40TL olmuş game pass'e zam gelebilir
45 TL tuzlu bir fiyat değil. Sorununuzu çözemezseniz alınabilir. Ve evet VPN ile Xcloud kullanabilirsin, Geforce NOW'da duyduğum kadarıyla herkeste donma kasma sorunları ufakta olsa oluyormuş ama xcloud'da nasıl bir performans verir bilmiyorum.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
VPN yüzünden bağlantı problemi yaşıyorsun işte. Çözünürlük de düşük oluyor. Dediğim gibi yapıp deneyin göreceksiniz zaten
360p,480p mi oluyor
Deneme şansım yok alırsam tamamen oradan

SadeceSeyf

80+ Gold

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Neden deneme şansın yok
Xcloud erişebilmek için game pass ultimate lazım o da 45TL içindeki düşük sistem isteyen çoğu oyunu oynadım. Xcloud'ı da yüksek sistem isteyen oyunlar için kullanıcam. Forza, Gears, Dishonored 2,gta definitive, sea of thieves, fallout, STAR wars vs. vs.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Xcloud un sayfasına geldiğin zaman vpni kapatıp oyun oynayabilirsin uygulama üzerinden gireceksen eğer bazı oyunlar da piksellesme oluyor bu da program dan kaynaklı ilerde düzelebilir kalite iyi oyunların

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gürkan Altun
Ben 50mbps ethernet ile vpn açıp girdim(siteye girdikten sonra vpn kapatabilirsin) hiç kasma donma pikselleşme olmadı ama telefondan instagrama falan girdiğim anda görüntü kötüleşti akşam 7 den sonra hızım 24mbps a düşüyor onda da denedim görüntü 50'ye göre daha kötü ama hala oynanır vaziyetteydi denemek için discord nitro alabilirsin ilk ay ücretsizdi sanırım bir ara, hala öyle mi bilmiyorum nitro alınca bana iki aylık gamepass ultimate kodu vermişti ama sadece hiç gamepass alınmamış hesapta çalışıyordu

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom