Yardım XDrive 15Li Plus VS XDrive Akdeniz - Hangisini Almalıyım?

guarda

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
8500
Merhaba arkadaşlar,

XDrive 15Li Plus ve XDrive Akdeniz arasında kaldım. Fiyat farkına rağmen hangisi daha mantıklı?

Bütçem 8500 TL, 2 adet koltuk alacağım. Uzun saatler PC başındayım, bu yüzden koltuğun rahat, ergonomik ve kaliteli olması önemli.

Boy: 178 cm – Kilo: 65 kg
Tercihim: Kumaş ya da çoğunlukla kumaş kaplama
Önceliklerim: Bel/sırt desteği, oturma konforu, fiyat/performans dengesi

Bu iki model dışında öneriniz varsa onları da duymak isterim. Çift alımda indirim/kampanya olan modeller de avantajlı olur.

Son düzenleme:
kankam 15li de kullandım ama pek memnun kalamadım yanındaki baldır destekleri cok dik ilerleyen zamanlarda insanı rahatısz ediyor ve gıcırdamaya falan başlamıştı 1 yıl dolmadan
şu an aktif olarak :,
kullanmaktayım ve memnunum 15li deri almıştım ve pişman oldum kış aylarında bile totoşum terliyodu adam bu model kumaş ve değişik bir kumaşı var güzel premium hissettiriyo bütçen yeterken linkini payşaltığımı almanı tavsiye ederim ve birde 6 taksit yapıyorlar galiba

kankam 15li de kullandım ama pek memnun kalamadım yanındaki baldır destekleri cok dik ilerleyen zamanlarda insanı rahatısz ediyor ve gıcırdamaya falan başlamıştı 1 yıl dolmadan
şu an aktif olarak :,
kullanmaktayım ve memnunum 15li deri almıştım ve pişman oldum kış aylarında bile totoşum terliyodu adam bu model kumaş ve değişik bir kumaşı var güzel premium hissettiriyo bütçen yeterken linkini payşaltığımı almanı tavsiye ederim ve birde 6 taksit yapıyorlar galiba
bu xdrivenin kotluğunu bende gördüm fakat hocam bu fazla büyük olmaz mı? daha çok kilosu fazla olanlar için bir koltuk sanki. ayrıca 15li plsun "kumaş" modelide var? Sizce hangisin alamam mantıklı olur?

Son düzenleme:
bu xdrivenin kotluğunu bende gördüm fakat hocam bu fazla büyük olmaz mı? daha çok kilosu fazla olanlar için bir koltuk sanki. ayrıca 15li plsun "kumaş" modelide var? Sizce hangisin alamam mantıklı olur?
benim tercihim ankadan yana kanka senle ebatlarımız aynı hemen hemen 15li bir süre sonra daraltıyodu beni kalkma ihtiyacı duyuyordum ama bunda öyle bir şey hissetmiyorum ve ekstradan anka modelinde oturduğum kısım daha rahat gibi geldi bana dediğim gibi bunlar kesin bilgiler değil benim düşüncelerim çevrende yakın xdrive mağzası varsa gidip deneyebilirsin

Merhabalar xdrive anka kullanıyorum gri renk kumaş olan model rahatlığı hissiyatı kalitesinden fazlasıyla memnunum tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,241
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri