- Reaksiyon skoru
- 140
Fatura duruyorsa bana da özelden atar mısınız avrupa yakasındayım bi bakabilirim bendeSahibinden koltuk bakıyordum önüme çıktı aradım konuştum ofis için almış vsvs fatura attı 8. Ayda alınmış gidip bakıcam sabah sıkıntı yoksa alıcam 2 tane vardı birini kaldırttım ilandan
Valla güzel fiyat, gidip alasım var ötekini de kim gidecek Ümraniye ye kadar hele bu saatlerde
soru cevap kısmından numarasını ve faturasını istedim bakalım.Arkadaşın atması daha doğru olur hocam bi ara konuş ilandan fatura iste 4k ya bedava gerçekten kolili duruyor ben yine de açıcsm orada koliyi garanti olsun
Vücut hatlarını gözümüzde canlandırdığın için teşekkür ederiz hocamfiyat çok çok iyi ayrıca yerinde denemiş biri olarak kafa kısmı en yumuşak olan model bu çok rahat ettiriyor ama g.tü beni gibi büyük olanlar rahat edemez içinde haberiniz olsun 1.86
ne demek ne demekVücut hatlarını gözümüzde canlandırdığın için teşekkür ederiz hocam![]()
Cortlama derken gıcırdıyor mune demek ne demekgörsele aldanıp bende gittigimde buna bakmıştım çok müthiş duruyordu ama daha çok bana saplanmış gibi durdugunu farkedince bi büyüğü olan atak yazanı aldım 3. yada 4. aydayım şuan ürün hafif cortlamaya başladı halbuki üstünde 130 kg a kadar destekli diyordu
116 kilo otur kalk koltuğun bi günahı yok hocamne demek ne demekgörsele aldanıp bende gittigimde buna bakmıştım çok müthiş duruyordu ama daha çok bana saplanmış gibi durdugunu farkedince bi büyüğü olan atak yazanı aldım 3. yada 4. aydayım şuan ürün hafif cortlamaya başladı halbuki üstünde 130 kg a kadar destekli diyordu