angel_eye
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,273
otururken belime göre ayarlayıp oturuyorum sıkıntı olmuyor banahawk fab serisinde bel desteği arka boşlukan çıkıyor rahatsız ediyor alıcaksanız future alın.
otururken belime göre ayarlayıp oturuyorum sıkıntı olmuyor banahawk fab serisinde bel desteği arka boşlukan çıkıyor rahatsız ediyor alıcaksanız future alın.
zamanla o araya kaçar dostum ben çok çektim koltuk güzel ama bel kısmı çok saçma aşırı boşluk varotururken belime göre ayarlayıp oturuyorum sıkıntı olmuyor bana
Evet ama bu bir sorun değil tasarım hatası diyebilirim max.zamanla o araya kaçar dostum ben çok çektim koltuk güzel ama bel kısmı çok saçma aşırı boşluk var
indirim beklerken bindirim olmasın sonradaBence daha da inebilir en azından 5.200 falan
Hocam orasını bilemeyiz de şuan indirim gerçekten indirim diyebileceğimiz bir yada iki üründe oldu. Onun haricinde zaten cogu bindirip indirmişlerindirim beklerken bindirim olmasın sonrada![]()
hocam hepsiburada linkinde açıklama kısmında ayaklar metal diyor ama kendi sitesinde fotodaki gibi farklı cins maddeden yapılmış açıklaması var hangisine inanalım ?Xdrive ı daha çok beğeniyorum ben 110 kilo arkadaşım kullanıyor hiç kırılma vs. yaşamadı mekanizma da bu da sağlam olduğunu gösteriyor bence ve dediğim gibi model duruşu daha güzel xdrive da ve omuzları daha geniş vs.
anka modeli kendi sitesinde şuan 8.000TL indirimli haliyleHocam orasını bilemeyiz de şuan indirim gerçekten indirim diyebileceğimiz bir yada iki üründe oldu. Onun haricinde zaten cogu bindirip indirmişler
o boşluk bende de var genel olarak rahat ve kullanışlı ancak o sırt yastığı varya gerçekten sorunzamanla o araya kaçar dostum ben çok çektim koltuk güzel ama bel kısmı çok saçma aşırı boşluk var
Seduna Thunder Pro Siyah Yönetici Koltuğu Ofis Çalışma Koltuğu Hareketli Kolhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B9BWRQJV şunu mesela alacağım gibi taksit taksit veririm babama parayı.
Bir bilgim yok ama belki ürün eklerken hepsiburadaya seçeneklerde poliamid olmadığı için metali seçmiş olabilirler burda 836kg desede max 130 kg destekliyor sandalyehocam hepsiburada linkinde açıklama kısmında ayaklar metal diyor ama kendi sitesinde fotodaki gibi farklı cins maddeden yapılmış açıklaması var hangisine inanalım ?Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anka modeli kendi sitesinde şuan 8.000TL indirimli haliyle
tamamdır metalde gelse sorun yok zaten çoğu koltukta metal ayak kullanılıyorSeduna Thunder Pro Siyah Yönetici Koltuğu Ofis Çalışma Koltuğu Hareketli Kol
https://app.hb.biz/qbG4gJDIJnag
İndirim yok ama babam kullanıyor gayet memnun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir bilgim yok ama belki ürün eklerken hepsiburadaya seçeneklerde poliamid olmadığı için metali seçmiş olabilirler burda 836kg desede max 130 kg destekliyor sandalye
Fena durmuyor boyu kaç acaba şu sırt koyduğumuz yerin.Seduna Thunder Pro Siyah Yönetici Koltuğu Ofis Çalışma Koltuğu Hareketli Kol
https://app.hb.biz/qbG4gJDIJnag
İndirim yok ama babam kullanıyor gayet memnun