Neler Yeni

Xdrive sancak 3. yılda dağılmaya başladı

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Aralık ayında 3. yılına girecek koltuğum çokta hor kullanmama rağmen çatlaklar oluştu.
kesinlikle fiziksel darbeye maruz kalmadı
işin kötüsü 2 ay önce bir tane daha almıştım :')

bu parça olarak satılıyor mu bilgisi olan var mı?
kronik midir bilmiyorum alacak olanlar mağdur olmasın uzun süre kullananlara danışmalı.

Ekler

• 1.JPG
    1.JPG
    1.2 MB · Hit: 132
  • 2.jpg
    2.jpg
    1.5 MB · Hit: 125
  • 3.JPG
    3.JPG
    44.5 KB · Hit: 120

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
valla ben de a101 den bundan 5 sene önce koltuk aldım bana mısın demiyo :D 150 TL falandı
13 sene oldu babam bi koltuk almış o zamanın 70 lirasına hâlâ kullanıyorum, sadece süngerini değiştirdim başka masraf çıkarmadı 😀

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
babaannemden kalan sandalyeler halen daş gibi arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

resmen batıyor şu an eziyet oluyor değişimi şart.

konu başlığını 3. yılda pırt yapalım. sadece kolçak çatladı arkadaşlar ve koltuğu hareket ettirince ses çıkıyor yağlanması lazım sanırım
Bbakım yapmazsanız ilerleyen zamanlarda gıcırdar mekanik aksam sonuçta. 5-6 ayda bir vida/yağ kontrolü yapmanız gerekiyor. Yedek parçaları kendi sitesinde bulabilirsiniz.

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Bbakım yapmazsanız ilerleyen zamanlarda gıcırdar mekanik aksam sonuçta. 5-6 ayda bir vida/yağ kontrolü yapmanız gerekiyor. Yedek parçaları kendi sitesinde bulabilirsiniz.
valla nereyi yağlayacağım onu da bilmiyorum komple dağıtıp gir çık olan yerlere yağı vuracağım sanırım.

bence de görüşmekten zarar gelmez güzel güzel anlatırsan belki hediye olarak kolçak gönderirler kim bilir :)
eksikleri not aldım yarın ki sonucu yazarım :)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
valla nereyi yağlayacağım onu da bilmiyorum komple dağıtıp gir çık olan yerlere yağı vuracağım sanırım.

eksikleri not aldım yarın ki sonucu yazarım :)
gıcırdayan vidalar belli olur zaten biraz yağlasanız uzun süre yeter. yalnız yedek parça fiyatları genel olarak biraz tuzlu oluyor gereksiz bir şekilde.

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
gıcırdayan vidalar belli olur zaten biraz yağlasanız uzun süre yeter. yalnız yedek parça fiyatları genel olarak biraz tuzlu oluyor gereksiz bir şekilde.
önce memnuniyet kısmını deneyeceğim garantisi biteli 1 sene olmadı hemen arkasına böyle olması can sıkıcı.
ve bir de daha yeni 2. koltuğu almıştık. bakalım ne kadar anlayışlılar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,651
Üyeler
168,332
Son üye
Gizemm
Top Bottom