fena koltuk değil sıfırı 5k ise alınabilirArkadaslar koltuk arayisi icerisindeyim. Xdrive toryum carpti gozume kumas oldugu icin tercih etmek istiyorum. 5000tl fiyati var alinir mi sizce
arkadaş kullanıyor deneyimledim rahat yani bene alacağımda diğerlerinden zaman kalmıyorAynen sifir. Bu butcelere baktigim zaman koltuk bile bulamiyorum desem yeridir. Hepsiburadada ve kendi sitesinde 7000 gozukuyor fiyat
9 taksit alıyosun dimi vade farksız.Arkadaslar koltuk arayisi icerisindeyim. Xdrive toryum carpti gozume kumas oldugu icin tercih etmek istiyorum. 5000tl fiyati var alinir mi sizce
tüh taksit bu devirde her şey artık taksitli zamanlarımızda azalıyor kullandığımız taksit kar artık yanımıza. o kartlardan cıkartma imkanın varsa 9 taksit al bence az buz taksit değil çünkü.Maximum, bonus kart icin oyle onlarda bende yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pesin alacagim
9 taksit de ugrasmak istemiyorum hocam 6 taksit yaparim. Kredi karti da cikarmak istemiyorum daha 2 tane var yeter de artartüh taksit bu devirde her şey artık taksitli zamanlarımızda azalıyor kullandığımız taksit kar artık yanımıza. o kartlardan cıkartma imkanın varsa 9 taksit al bence az buz taksit değil çünkü.
hocam nerden alıyoruzsunuz link atabilir misiniz?Aynen sifir. Bu butcelere baktigim zaman koltuk bile bulamiyorum desem yeridir. Hepsiburadada ve kendi sitesinde 7000 gozukuyor fiyat
Hocam bu deri amahttps://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/15-li-profesyonel-oyuncu-koltugu/aktuel.aspx toryum ayakları plastik bunda 9 taksit var vade farksız.
xDrive Toryum Profesyonel Oyuncu Koltuğuhocam nerden alıyoruzsunuz link atabilir misiniz?
stok bitmiş.Hocam bu deri ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
xDrive Toryum Profesyonel Oyuncu Koltuğu