amartisorü çıkarmak zor işBir kere açılınca eski haline gelmiyor galiba çok sinir etti beni.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Koltuğun altındaki amortisörü nasıl çıkartırım? Amacım koltuğun üst kısmını ayaklarından ayırmak.
Gecenin bu saatinde çekiçle vurursam oraya sonu hiç iyi olmaz. Ben en iyisi amortisörü sökmeden direk komple koltuğun altındaki mekanizmayı sökeyim.amartisorü çıkarmak zor iş
ben çok zorlanmıştım amartisörü patlatmıştım değiştireceğimde çok zor çıkmıştı benimki
Yere yatırdım koltuğu, yatırınca aradan elim vidaya ulaşabildi. Hiç vida sökmeden taktım yerine yayı şuan. Dibine kadar da sıktım yayı geriye esneme şuan %1.Amortisörü çıkarmadan dene istersen. Oyuncu koltuklarında amortisör yerine oturduğunda çıkarmak çok zor oluyor genelde.
İyi bari hadi geçmiş olsun.Yere yatırdım koltuğu, yatırınca aradan elim vidaya ulaşabildi. Hiç vida sökmeden taktım yerine yayı şuan. Dibine kadar da sıktım yayı geriye esneme şuan %1.
Teşekkür ederim, şuan arkaya doğru esnemiyor ama arkaya doğru yaslandığımda tık tık diye hissediyorum baskısını 5mm lik oynama yapıyor.İyi bari hadi geçmiş olsun.
bende gıcırdama yok da bu dediğin tedirgin ettirdi hemen bozuluyor mu bu koltuklar ya.sırt kısmında felaket bir gıcırtı var
İlk defa satın aldım hocam 12 yıllık ofis koltuğu kullanıyordum. Bende şaşırdım açıkçası. Oturduğum yerde ileri geri sağa sola gövdemi yatırınca gıcır gıcır yapıyor hatta bir videosunu atayım.bende gıcırdama yok da bu dediğin tedirgin ettirdi hemen bozuluyor mu bu koltuklar ya.
bende gıcırdama yok da bu dediğin tedirgin ettirdi hemen bozuluyor mu bu koltuklar ya.
bayağı gıcırdıyormuş bende tık yok. bi bildir bakalım umarım wd40 sık falan diye geçiştirmezler.Gıcır gıcır çıkan seslere bak sürekli hareket ediyorum her yerden gıcırtı geliyor montajını da çok sağlam yapmıştım.
Mail atmıştım şu gıcırtılar başladığında, sipariş detayları vs. bir de video istemişlerdi. Videoyu nasıl çekeyim sence bu çektiğim video iş yapmaz koltuğu çekip oturup ön kameradayken mi gıcırtıları çıkarıp kaydediyim?bayağı gıcırdıyormuş bende tık yok. bi bildir bakalım umarım wd40 sık falan diye geçiştirmezler.
öyle de olur veya sen oturursun 2. kişi seni çeker sonra da aşağı mekanizmayı çeker.Mail atmıştım şu gıcırtılar başladığında, sipariş detayları vs. bir de video istemişlerdi. Videoyu nasıl çekeyim sence bu çektiğim video iş yapmaz koltuğu çekip oturup ön kameradayken mi gıcırtıları çıkarıp kaydediyim?