Çözüldü✓ Xdrive Toryum Mu Xdrive 15Li plusmı

Reaksiyon skoru
105
ikisi arasında kaldım aralarında 500₺gibi bir fiyat farkı var vermeye değermi sizce
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

xdrive sancak modeli var birde
TORYUM ALDIM ARKADAŞLAR

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
xdrive anka ve xdrive 15'li plus öneriliyor ya da hawk. Ben de çok kararsızım :(

xdrive 7100 tl idi bir kaç gün önce

ikisi arasında kaldım aralarında 500₺gibi bir fiyat farkı var vermeye değermi sizce

xdrive sancak modeli var birde
Hocam xdrive toryum aktif olarak kullanıyorun. Gayet memnunum çok kaliteli ve rahat. 2 yaz geçirdim hiç terleme de yaşamadım. Tavsiye ederim.

Toryum kullanıyorum 3 senedir sanırım, bayağı memnunum tek dezavantajı tekerlikleri kronik tam dönmüyor sanırım bazen can sıkıcı oluyor.

15li plus kullanıyorum merak ettiğiniz bir soru var ise cevaplayabilirim

Hocam xdrive toryum aktif olarak kullanıyorun. Gayet memnunum çok kaliteli ve rahat. 2 yaz geçirdim hiç terleme de yaşamadım. Tavsiye ederim.
sanırım bende toryum alacağım herkes memnun gibi gözükğyor bazı kişiler 5-6 sonunda oturma kısmında yamukluk başladığını söylüyordu ama sizde böyle bir durum oldumu
Toryum kullanıyorum 3 senedir sanırım, bayağı memnunum tek dezavantajı tekerlikleri kronik tam dönmüyor sanırım bazen can sıkıcı oluyor.

sanırım bende toryum alacağım herkes memnun gibi gözükğyor bazı kişiler 5-6 sonunda oturma kısmında yamukluk başladığını söylüyordu ama sizde böyle bir durum oldumu
Kullanış farkettirebilir hocam. Ben sorunsuz kullanıyorum.

Ben de hiçbir şey yok hala taş gibi. İlerleyen zamanlarda olur mu bilmem ama hocam ben de kullandıkça görücem.

kumaşında sökülme vs oldumu peki

kumaşında sökülme oldumu hocam sizde
kumaşında sökülme henüz olmadı olacak gibide durmuyor açıkçası sadece benim salaklıklarımdan kaynaklı dönerken duvara vuruyorum sürtüp iz kalıyor silince geçiyor ama tek eksik 2d kolçaklar 3d olsaymış daha güzel olurmuş ve kesinlikle bakım istiyor yoksa gıcırdama yapıyor 105 kiloyum 175 boyundayım biraz uzun geliyor

Geri