Neler Yeni

Yardım XDRIVE VS HAWK OYUNCU KOLTUGU

Scooter

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhablar oyuncu koltugu bakiyorum ve piyasada onerilen gordugum 4 tane koltuk oldu xdrive anka xdrive 15li hawk future ve hawk fab4, boy 177 kilo 65 sizce hangi modeli tercih etmeliyim terletmemesi adına kumaş almak istiyorum ancak uzun vadede leke ve koku yaparmı

bende alıcamda 15 li yada anka düşünüyorum

kullandığımdan örnek vereyi hawk v14 rahat kullanışlı ancak bel yastığı sürekli araya kaçtığı için çok rahatsız oluyorum. bu modellerin tek sorunu bu galiba

190-95im 15li plus kullanıyorum gayet memnunum sorun varsa sorabilirsin

Merhablar oyuncu koltugu bakiyorum ve piyasada onerilen gordugum 4 tane koltuk oldu xdrive anka xdrive 15li hawk future ve hawk fab4, boy 177 kilo 65 sizce hangi modeli tercih etmeliyim terletmemesi adına kumaş almak istiyorum ancak uzun vadede leke ve koku yaparmı
Boyuna göre 15'li Plus daha uygun olur. Tabii bütçe varsa Hawk Future daha iyi bir koltuk ama ölçüleri daha büyük olduğu için almadan önce denersen daha iyi olur, çok rahat edemeyebilirsin belki.

15'li Plus kullanıyorum, memnunum.

Hiçbiri kesinlikle bir koltuk alıcaksan ve bu oyuncu koltuğu ise DxRacer dan kaçınılmamalı.

Benim tavsiyem Markus

Not: 1.5 Yıl Hawk kullandım ve asla önermiyorum hawkı değil direkt bu ve benzeri markaları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,861
Üyeler
173,082
Son üye
merttcd
Geri