Yardım Xdrive xd1007 alınır mı

ayranli_tuz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,736
boyum 1.70 kilom 75
günlük 6-10 saat arası kullanacağım
yazları da kullanmak istiyorum odamda klima kullanma şansım yok yani ısı tahliyesi ne kadar iyi olursa o kadar iyi olur
bu 2 modele mi bakmalıyım yoksa full mesh model mi bakmalıyım?
full mesh olarak spyne t3 var ama wraith satıyor
ikea styrspel var ama kol koyacağı kendi kendine deforme oluyor diyen yorumlar var

Son düzenleme:
Bende markus var masabaşı çalışıyorum gayet memnunum da attığınız xdrive ürünü daha iyi duruyor

Xdrive Konak Business modeline de bakabilirsiniz

Ya arkası mesh ya da full mesh istiyorum malesef

bunu düşünüyordum da wraithten alınır mı bilemedim
ikea styrspel de güzel gibi gelmişti ama kol kısmı deforme oluyor kendi kendine diyorlar

başka önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
XDrive xd1007 de karar kıldım

boyum 1.70 kilom 75
günlük 6-10 saat arası kullanacağım
yazları da kullanmak istiyorum odamda klima kullanma şansım yok yani ısı tahliyesi ne kadar iyi olursa o kadar iyi olur
bu 2 modele mi bakmalıyım yoksa full mesh model mi bakmalıyım?
full mesh olarak spyne t3 var ama wraith satıyor
ikea styrspel var ama kol koyacağı kendi kendine deforme oluyor diyen yorumlar var
buna da bi bakmanı öneririm bu ara dikkatimi çekiyo bende bi geçmeyi düşünüyorum

buna da bi bakmanı öneririm bu ara dikkatimi çekiyo bende bi geçmeyi düşünüyorum
buna baktım da full mesh ve wraith diye güvenemiyorum sünger kadar rahat olur mu? yazın daha iyi ısı konveksiyonu olacağı kesin de
klavyesi var aslında çok memnunum ama forumda çok konusu açıldı emin olamıyorum

buna baktım da full mesh ve wraith diye güvenemiyorum sünger kadar rahat olur mu? yazın daha iyi ısı konveksiyonu olacağı kesin de
klavyesi var aslında çok memnunum ama forumda çok konusu açıldı emin olamıyorum
bende de w75 v1 yeni üretim var. w1 mouse var ikisinden de memnunum. koltuk olarak da exvega andromeda kullanıyorum hem memnunum hem değilim. bende kararsızım sünger mi file mi. esneme yapar mı rahat ettirir mi ama hoş duruyo

bende de w75 v1 yeni üretim var. w1 mouse var ikisinden de memnunum. koltuk olarak da exvega andromeda kullanıyorum hem memnunum hem değilim. bende kararsızım sünger mi file mi. esneme yapar mı rahat ettirir mi ama hoş duruyo
bu wraith peşin fiyata taksit yapıyor muydu

Geri