Neler Yeni

Xena sistem ve monitör seçimi

Kratreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Şen
Xena sistemi 4060 olarak almayı düşünüyorum, 4060ti’lı başka bir sistem vardı ama 3,5kya değeceğini düşünmüyorum, sistemde anakartı . Bir de Msi monitör var, asus 165 hz ips arasında kaldım. Var mı bu konuda bi tavsiyeniz?

Scuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Özgün Albayrak
Xena sistemi 4060 olarak almayı düşünüyorum, 4060ti’lı başka bir sistem vardı ama 3,5kya değeceğini düşünmüyorum, sistemde anakartı . Bir de Msi monitör var, asus 165 hz ips arasında kaldım. Var mı bu konuda bi tavsiyeniz?

Hocam bence 4060ti sistem daha iyi çünkü aradaki fark gerçekten hafife alınacak bir fark değil. Ama beni zorlar diyorsanız siz bilirsiniz. Bu arada alacaksanız anakartı b550 ds3h yapmanızı tavsiye ederim kesinlikle. Monitör olarak da ben olsam asusu tercih ederdim.

Kratreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bence 4060ti sistem daha iyi çünkü aradaki fark gerçekten hafife alınacak bir fark değil. Ama beni zorlar diyorsanız siz bilirsiniz. Bu arada alacaksanız anakartı b550 ds3h yapmanızı tavsiye ederim kesinlikle. Monitör olarak da ben olsam asusu tercih ederdim.
Hocam elbette 4060ti daha iyidir belkide sistem olarak vs de iyidir ama 3.5k fark var ve çok ağır oyunlar oynamadığım için gerekli görmedim

Optimum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mustafa

Kratreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Şen
Bir de b550h ds3h yoksa b550m aorus elite
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör olarak bunu öneririm.

Bakayım hocam sağoln, neden öneriyorsunuz bir de

Scuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Özgün Albayrak
Hocam elbette 4060ti daha iyidir belkide sistem olarak vs de iyidir ama 3.5k fark var ve çok ağır oyunlar oynamadığım için gerekli görmedim
Anladım hocam haklısınız 3.5k da az bir fark değil. Ama xena sisteme b550m ds3h yapmanızı gerçekten öneririm.

Biraz daha çıkarsanız b550 gaming x v2 çok iyi olur soğutması iyi ve usb girişleri güncel. Ama olmazsa da ds3h iyidir.

Kratreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Şen
Anladım hocam haklısınız 3.5k da az bir fark değil. Ama xena sisteme b550m ds3h yapmanızı gerçekten öneririm.

Biraz daha çıkarsanız b550 gaming x v2 çok iyi olur soğutması iyi ve usb girişleri güncel. Ama olmazsa da ds3h iyidir.
Dsh3 yapıp mld 1 tb yapıp arkadaşın attığı viewsonic monitörün (dahili hoparlörü de varmış) almayı düşünüyorum hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Scuz

Scuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Özgün Albayrak
Dsh3 yapıp mld 1 tb yapıp arkadaşın attığı viewsonic monitörün (dahili hoparlörü de varmış) almayı düşünüyorum hocam
Gayet iyi. 👍Gaming x v2 yapabilirseniz daha iyi olurdu tabi ama fiyat farkı var zaten çok farketmez. 1TB 7000/5500 okuma yazma hızları da çok iyi. Şimdiden hayırlı olsun.

Monitör de iyiymiş baktım alınabilir👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,911
Üyeler
164,931
Son üye
eypclk
Top Bottom