Linkini at bakayım.gözükmüyor hocam kart bilgileri filan istiyor

Linkini at bakayım.gözükmüyor hocam kart bilgileri filan istiyor
Gönderirler ürün fiyatı yüksekse vergiden dolayı gelmez.hocam işlemciyi gönderiyorlar ama anakartların hiç birini gönderme yapmıyorlar türkiyeye

www.avantajbilisim.com

www.avantajbilisim.com
				sana tavsiye bence e5 2670 in ustu bi işlemcili topla sonradan işlemci almak cok maliyetli bende 2696v2 var cok memnunum server olarak kullanıyorum şuan onceden de ana pcmde kullanmiştim rx 570 ile darbogaz yapmiyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada anakart istiyosan tr den de alabilirsin ama m2 slotu yok

Avantron Anakart X79F-2011Kk Ddr3 1866Mhz Sata Lan Atx Bulk 2011P
Avantron Anakart X79F-2011Kk Ddr3 1866Mhz Sata Lan Atx Bulk 2011Pwww.avantajbilisim.com
aslında tum parçalari avantaj bilişimden de temin edebilirsin ama biraz pahali tabii ki aliexpressten ama grumruk kargo vs ugraşmiyorsun
hocalar anaakrtı biraz pahalı geldi ya napsam bilemedimGönderirler ürün fiyatı yüksekse vergiden dolayı gelmez.
Zaten garantisi iadesi falan yok bozuk çıkarsa sıkıntı. En iyisi sarı site ikinci el takıl.hocalar anaakrtı biraz pahalı geldi ya napsam bilemedim
bana kalsa ben sahibinden veya dolaptan az markali bi anakart alirdimhocalar anaakrtı biraz pahalı geldi ya napsam bilemedim
aslında ryzen 7 1700 lü sistem toplasam oda sağlam işlemci 8/16 diye biliyorumsana tavsiye bence e5 2670 in ustu bi işlemcili topla sonradan işlemci almak cok maliyetli bende 2696v2 var cok memnunum server olarak kullanıyorum şuan onceden de ana pcmde kullanmiştim rx 570 ile darbogaz yapmiyordu
bu arada anakart istiyosan tr den de alabilirsin ama m2 slotu yok

Avantron Anakart X79F-2011Kk Ddr3 1866Mhz Sata Lan Atx Bulk 2011P
Avantron Anakart X79F-2011Kk Ddr3 1866Mhz Sata Lan Atx Bulk 2011Pwww.avantajbilisim.com
aslında tum parçalari avantaj bilişimden de temin edebilirsin ama biraz pahali tabii ki aliexpressten ama grumruk kargo vs ugraşmiyorsun
garantisi var ama gönderme getirme fln sorun oluyor anakart parasina geliyorZaten garantisi iadesi falan yok bozuk çıkarsa sıkıntı. En iyisi sarı site ikinci el takıl.
discord varsa gel seslide konuşalimaslında ryzen 7 1700 lü sistem toplasam oda sağlam işlemci 8/16 diye biliyorum
discord yok ama istersen buradan özelden konuşabiirizgarantisi var ama gönderme getirme fln sorun oluyor anakart parasina geliyor
discord varsa gel seslide konuşalim