maks 8,2x4 yapsam faydası olur mu ssd aldım bu fiyata dahil değilEkran kartı. Zaten ondan başka sadece ssd upgrade yapabilirsin. Anakart maks 8 mi destekliyor yoksa slotlardan bri bozuk mu?
rx 460 mı alayım 4gb olan modelinden karar veremedim halaEkran kartı. Zaten ondan başka sadece ssd upgrade yapabilirsin. Anakart maks 8 mi destekliyor yoksa slotlardan bri bozuk mu?
aida64 programında maks ram 32 olarak gösteriyordu ama sitelerden baktığımda maksimum 8 yazıyorPek faydası olmaz ancak desteklemiyor yazsa bile destekleyebilir 16gb rami. Bunun haricinde sadece ekran kartı upgrade yapılabilir ancak sistemi komple satmak da bir seçenek
tamam hocam son olarak 1366x768 çözünürlükte rx 460 darboğaz yapar mı çok fazla 400w psu da yeterli gelir mi aynı şeyleri söylüyorum kusura bakmayın sonrasında uğraşmak istermiyorum tekrar%90 16gb ram destekliyor. Elinize kaç gb olduğu fark etmeyen ram geçerse test edin veya bilgisayarcıya götürüp 8 daha takınca çalışıyor mu bakın.
Bi 8gb ram takviyesi daha ssd takviyesi artı eldeki ekran kartını satıp bütçede artarsa 1100 civarı rx470 alınabilir.xeon 3430 işlemci
gtx 650
8gb ram tek kanal
esonic h55 anakart maksimum 8 gb ram destekliyor
400w psu
bu sisteme nasıl bir takviye yapabilirim bütçe 1500 TL
1080p'de yapmaz 720p'de birazda olsa yapar.darboğaz yaparmış rx470 oc şansım yok maalesef