Xfx 580 8gb sorunu nedir acaba ?

Sedat-

80+
Reaksiyon skoru
82
Herkese merhaba arkadaşlar apu sistem 5600g var kasa xfx 580gb ekran kartı aldım
Intel uyumlu kasalarda sorunsuz çalışıyor ama kendi kasama takınca görüntü vermiyor fan çalışıp duruyor çalışıp duruyor ekran kartında ki

Bios pilini çıkardım
Ramlari kontrol ettim
SSD cikarip geri taktım ama görüntü gelmiyor yan kasadaki Intel uyumluya takınca görüntü geliyor

Herkese merhaba arkadaşlar apu sistem 5600g var kasa xfx 580gb ekran kartı aldım
Intel uyumlu kasalarda sorunsuz çalışıyor ama kendi kasama takınca görüntü vermiyor fan çalışıp duruyor çalışıp duruyor ekran kartında ki

Bios pilini çıkardım
Ramlari kontrol ettim
SSD cikarip geri taktım ama görüntü gelmiyor yan kasadaki Intel uyumluya takınca görüntü geliyor
kendi ekran kartı sürücünü kaldır öyle tak dene

Sürücü olmazsa, biostan csm aç öyle dene.

BIOS' tan birincil görüntüyü IGP den PCI' a çektiniz mi? Monitör bağlantısını anakarttaki çıkışa aldığınızda görüntü geliyor mu?

(İntel uyumlu işlemcilerin birçoğu APU değil, doğrudan PCI Express portunu görüyordur.)

Az önce açtım hocam yine gelmedi ekran kartının fanları çalışıp duruyor geri çalışıp duruyor geri
hocam görüntü kablosunu ekran kartına takıyorsun değil mi?

BIOS' tan birincil görüntüyü IGP den PCI' a çektiniz mi? Monitör bağlantısını anakarttaki çıkışa aldığınızda görüntü geliyor mu?
Harici ekran kartının güç kablosunu çıkarınca anakarttaki porta takınca evet görüntü geliyor ama ekran kartına takınca gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam görüntü kablosunu ekran kartına takıyorsun değil mi?
Evet takıyorum

Sürücü olmazsa, biostan csm aç öyle dene.
Csm açıyorum ama geri kapanıyor otomatik hocam

Hiper lux gaming 600w kasa
Secure boot devre dışı bıraktım
Csm açık biraktim uefi leri legacy yaptım geldi Erkan kartından görüntü ama driveri kurulu değil daha RX 480 şeklinde görüyor aygıt yoneticisinde

Ve AMD driverinide kabul etmiyor yüklemeyi

mining çıkması mı kart
Hiper lux gaming 600w kasa
Secure boot devre dışı bıraktım
Csm açık biraktim uefi leri legacy yaptım geldi Erkan kartından görüntü ama driveri kurulu değil daha RX 480 şeklinde görüyor aygıt yoneticisinde

Ve AMD driverinide kabul etmiyor yüklemeyi

Hayır bana kullandığını söylemedi hatta şimdi csm açtım secure boot kapattım uefi olarak görüntü geldi ama 480 olarak algılıyor aygıt yöneticisinde
hocam aldığın kişi sana 580 yerine 480 vermiş olabilirmi?

Geri