Neler Yeni

Xfx 6650 XT ekran kartı tiz ses ve ekranda yukarıdan aşağıya çizgiler.

AukinT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tolga Can Bilen
Evet tahmin ettiğim gibi. Hdmi veya displayportu olan bir monitöre geçip dönüştürücüsüz kullanmanızı tavsiye ederim vga artık çok eski bir teknoloji. O ekran kartına o monitör yakışmıyor zaten 144hz bir monitör alın bütçeniz varsa
Bi şekilde idare etme yolu arıyorum bende yeni bir sistem 10 sene sonra alabildim monitöre bütçe kalmadı 😁. Bütün cevaplarınız için teşekkür ederim .

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
Bi şekilde idare etme yolu arıyorum bende yeni bir sistem 10 sene sonra alabildim monitöre bütçe kalmadı 😁. Bütün cevaplarınız için teşekkür ederim .
Rica ederim. En azından sorunun büyük ihtimal kartta olmadığını fark etmiş olduk

Grknakgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Gürkan
xfx 6600 xt alıp coil whine nedeniyle iade etmiştim böyle bir ses görmedim yan odadan duyuluyordu ve hiç susmuyordu. Coil whine neredeyse birçok kartta var ama xfx kartta dur durak bilmeden oyuna girer girmez başlıyordu vızzzzzzzzzzzzz........

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Grundig marka 21,5 inc 1920x1080 60 Hz bir monitör bazıları Hz değerinden kaynaklı olduğu söyledi fakat anlamadığım eski sistemimde Valorant da 100 fps alırken o sıkıntı olmuyordu şimdiki sistem de fps sabitleyici açıp 100 e sabitledim düzelmiyor illa 60 fps yapmam gerekiyor bazı oyunlarda vsync işe yarasa da ufaktan gölgelenme oluyor.
monitörden kaynaklı gibi duruyor

AukinT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tolga Can Bilen
Monitöre giden kablonun ortasına siyah bant çekerek sorunu düzelttim galiba topraklama hattını iptal ediyormuş bundan kaynaklı bir sorun yaşar mıyım?

Top Bottom