Neler Yeni

🔥İndirim XFX Ekran Kartı İndirimleri

Steam processor aynenn :D bulursan öyle bir donanım hakkında bilgi amd gpu içinde bir bize de makale at :D bakayım benim vray renderimi alacak mı :D
1666010180749.png

al biladerim, birinde 8binküsür digerinde 4bin küsür var, aradaki fark oradan geliyor.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
Zamanında 10’a 6750xt almıştım hala kullanıyorum gayet hoş kart.

Aklın mı noksan kardeş, typo olmuş stream processor yerine steam yazmışım bununla mı dalga geçiyorsun, ilkokula mı gidiyorsun ?

Silinsin

80+ Silver
Aklın mı noksan kardeş, typo olmuş stream processor yerine steam yazmışım bununla mı dalga geçiyorsun, ilkokula mı gidiyorsun ?
Ben hakaret etmeden derdimi anlatabiliyorum en azından stream processorler de vray falan çalışmıyor hele redshift imkansız yani benzer sansan da desteği olmayan birşeyin aynı lanse edilmesi show sadede octane render almak isteyen kişiler bunlara mecbur yani kusura bakmasın amd yıl olmuş 2022 hala adobe uygulamaların da bile aralıklı çöken yazılımları var :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

al biladerim, birinde 8binküsür digerinde 4bin küsür var, aradaki fark oradan geliyor.
Arada ki fark sayıdan gelmiyor yani boş bir konu octane kullanan adama 6900 xt ver işsiz kalır çünkü cuda yoksa para da yok basit denklem umarım anlarsın.

Makale ver dedin verdim, typom ile dalga geçmeye çalıştın ergenler bile yapmaz yaptıgını, gerçekten max 15 yaş seviyesine indin, aklın mı noksan deyince ben mi hakaret etmiş oluyorum. Konu belli, konudaki kartlar belli, arkadaşın biri 3080 ile kıyaslamış oyuncular için, ben de ona göre yorumumu yaptım.

Şu kartları alan insanların en fazla %1'i octane kullanıyordur, belki o kadar bile degil. Kalkmışsın çalışmak için cuda core gereksinimi isteyen bir program üzerinden kıyaslama yapıyorsun. Yaptığın hareket sokak röportajlarında malum partililerin konuşmalarına benziyor

Amd nin kartı octane render alamadıgı için degil nvidia kadar stabil yazılım destegini sunamadığı ve kaç yıllardır bu problemlerinin bitmek bilmedigi için kullanıcıların tercihinin nvidiaya kaydığı için ucuz. İşlemci kanadında competitive ürün çıkarabildigi zaman amd'nin fiyat politikasını çok iyi biliyoruz. Yoksa oyunlarda 3080 ile kafa kafaya hatta bazen daha iyi performans veren bir kart 3080 3x iken 2x'e satılacak ve insanlar 3080 alacak öyle mi? Aynen octane kardeşim aynen rendeerrrr ondan ucuz

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,257
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Adamlar 3080Ti'yi 3080 12Gb'nin altına koymuş, bu saçmalığın neyini referans alıcaz?

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,257
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Tamam aynı sitenin sıralaması burada da alta konulmuş. İkisi aynı e.kartı zaten Ga-102 kullanıyorlar ama birinin kodu 220 diğerinin 225. 225 olan 3080Ti ve daha fazla çekirdeğe sahip onun dışında neredeyse aynılar, daha fazla çekirdeğe sahip 3080ti daha güçlü olmalı, diğer bir kaç şeyde de ufak da olsa önde. zaten biri Ti modeli düz modelden zayıf olmamalı mantıken.

negraya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Tunç
rx 6800 için kaç watt psu ne gerekiyor bilgisi olan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,118
Üyeler
164,781
Son üye
Cora66
Top Bottom