Makale ver dedin verdim, typom ile dalga geçmeye çalıştın ergenler bile yapmaz yaptıgını, gerçekten max 15 yaş seviyesine indin, aklın mı noksan deyince ben mi hakaret etmiş oluyorum. Konu belli, konudaki kartlar belli, arkadaşın biri 3080 ile kıyaslamış oyuncular için, ben de ona göre yorumumu yaptım.
Şu kartları alan insanların en fazla %1'i octane kullanıyordur, belki o kadar bile degil. Kalkmışsın çalışmak için cuda core gereksinimi isteyen bir program üzerinden kıyaslama yapıyorsun. Yaptığın hareket sokak röportajlarında malum partililerin konuşmalarına benziyor
Amd nin kartı octane render alamadıgı için degil nvidia kadar stabil yazılım destegini sunamadığı ve kaç yıllardır bu problemlerinin bitmek bilmedigi için kullanıcıların tercihinin nvidiaya kaydığı için ucuz. İşlemci kanadında competitive ürün çıkarabildigi zaman amd'nin fiyat politikasını çok iyi biliyoruz. Yoksa oyunlarda 3080 ile kafa kafaya hatta bazen daha iyi performans veren bir kart 3080 3x iken 2x'e satılacak ve insanlar 3080 alacak öyle mi? Aynen octane kardeşim aynen rendeerrrr ondan ucuz