Kart çalışma frekansını düşünüyorsa sıcaklık değerlerinden dolayı düşürürYazılımı sürücü sorunu da olabilir , yeni yazılım güncelleme çıkardığında bir de benzer şeylerle ben karşılaşıyorum. En son ki saglıklı kullandığın sürücüye dönmeyi dene
Kart çalışma frekansını düşünüyorsa sıcaklık değerlerinden dolayı düşürürYazılımı sürücü sorunu da olabilir , yeni yazılım güncelleme çıkardığında bir de benzer şeylerle ben karşılaşıyorum. En son ki saglıklı kullandığın sürücüye dönmeyi dene
ekran kartı ısınırsa da kendini kapatır pc. çalışmaya devam etse ısı olucak yine güç çekiyor olur sonuçta.
mantıklı ama bu sefer kart 67 derecede çalışırken neden gpu frekans düşürsün ki?Kart çalışma frekansını düşünüyorsa sıcaklık değerlerinden dolayı düşürür
Şöyle olur şimdi kart sonuçta kullanılmış yıllanmış bir kart kötü temas yani kartın içindeki leğim vs gibi ısı yapar.Şöyleki kartın içindeki bir parçası ısınıyordur kartın gpu işlemci kısmı ısı değerini alıyorsundur sen ,o normaldir,ramlari ısınıyordur vb o değerleri almadığın için göremiyorsun,bu sorun olabilir. Belli bir süre çalışıp kapatıyorsa sıcaklıktan dolayı diye düşünüyorum. Kartı açabiliyorsan temizle macun yenile eğer termal Pet kısmı varsa ramların üzerine yenilehard kapatma yapmadan kapanmıyo pc öyle olunca
Mesaj otomatik birleştirildi:
mantıklı ama bu sefer kart 67 derecede çalışırken neden gpu frekans düşürsün ki?
geçen açmayı denedim vidaların biri yalama olmuş bide şanstan tornavidanın ucu kırıldı nası bi karta hiçbirşey düzgün gitmiyorŞöyle olur şimdi kart sonuçta kullanılmış yıllanmış bir kart kötü temas yani kartın içindeki leğim vs gibi ısı yapar.Şöyleki kartın içindeki bir parçası ısınıyordur kartın gpu işlemci kısmı ısı değerini alıyorsundur sen ,o normaldir,ramlari ısınıyordur vb o değerleri almadığın için göremiyorsun,bu sorun olabilir. Belli bir süre çalışıp kapatıyorsa sıcaklıktan dolayı diye düşünüyorum. Kartı açabiliyorsan temizle macun yenile eğer termal Pet kısmı varsa ramların üzerine yenile