Neler Yeni

Yardım XFX RX6700 SATIP RTX3060 ALMAK?

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
İmzamdaki sistemi toplayalı 1 hafta oldu, 3060 performans olarak 6700 den geride fakat hiç amd bakmadım, sorun yaşamayan da var fakat sonrasında yazı tura gibi, Gündelik kullanıp arada mı oyun oynuyorsunuz sürekli mi oyun vs ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
22.2.3 yazıyon indiriyon fabrika ayarları seçeneğini seçiyon arkana bakmion

Ilar

80+ Bronze
Hazır sistem alındığında oyun falan yüklemeden direkt format atıp her şeyi temiz kurulum yapmanın taraftarıyım.

Bence bi format atın sonrasında windowsu , chipseti, ekran kartı driverını yükleyin ve 1-2 hafta kullanın. Sorun devam ederse kartta donanımsal bir hata da olabilir. Servise yollayabilirsiniz veya satıp Nvidia gecersiniz
W10 ile geldi. Gelir gelmez direkt format usb'den w11 kurdum. Herşeyi kendim temiz bir şekilde yükledim. Üstte de belirttiğim gibi kartı testlere soktum kartta bir sıkıntı yok. Yazılım benim kafamı ağrıtıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Davar Güden
Ben anlamıyorum sizi ve sizin gibileri yazılımda yazılım deyip duruyorsunuz. AMD yi kötüleyecek bir şeyler arıyorsun yazılım diyorsun altını dolduramıyorsunuz arkadaşım wattman hatasıdır o hatadır bu hatadır kardeşim senin oyununda bir sıkıntı yapıyormu, performansında eksi bir düşüş yapıyormu, yapmıyorsa görmezden gel geç. Kendinize bahane buluyorsunuz AMD yi kötülemek için bu arada AMD kullanıcısıydım NVDİA ya geçtim neden geçtim. RTX 4070 Tİ, neden geçtim fiyat olarak AMD den daha uygun olduğu için

Ilar

80+ Bronze
Ben anlamıyorum sizi ve sizin gibileri yazılımda yazılım deyip duruyorsunuz. AMD yi kötüleyecek bir şeyler arıyorsun yazılım diyorsun altını dolduramıyorsunuz arkadaşım wattman hatasıdır o hatadır bu hatadır kardeşim senin oyununda bir sıkıntı yapıyormu, performansında eksi bir düşüş yapıyormu, yapmıyorsa görmezden gel geç. Kendinize bahane buluyorsunuz AMD yi kötülemek için bu arada AMD kullanıcısıydım NVDİA ya geçtim neden geçtim. RTX 4070 Tİ, neden geçtim fiyat olarak AMD den daha uygun olduğu için
Önce bi sakin ol kötülediğim bir şey yok. Yazılımından kafam ağrısın istemiyorum. Uğraşmak istemiyorum. Kartta sıkıntı olmadığını belirttim zaten.

Ilar

80+ Bronze
Kullanmaya devam edicem yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

kırmızışarapp

80+ Silver
Bakalım kullanmaya devam edicem daha 2 gün oldu 2. Yazılımsal hatayo verir ise satışa koyarım direkt 3060ti alırım. Yine de diğer arkadaşların fikirlerini, tecrübelerini merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

FSR 2.1 teknolojisi de dlss e yakın cidden onu da test ettim gayet güzel performans veriyor.
2.0'ı denedim ve dlss ile arasında baya fark var bence. Ben dlsste çok bir şey farketmiyorum ama fsrda baya oluyordu.

Oyun ortasında watman hatası bu hatası şu hatası yemek nasıl bir şey biliyor musun ? Elektriğin gitmesi gibi bir şey bu bence. Oyundan soğutan bir şey oldu beni. (Oyun dışında da yaşıyordum bu arada hataları.) Kaç kere save kaybettim ben valla. Kusura bakmayın ama amd biraz da ekran kartlarına ağırlık vermeli. Yazılım her şeydir. AMD isterse 5 kat performans versin nvidia'ya karşı. Yazılımını düzeltmeye uğraşmazsa 5 kuruş vermem. Kendi uygulamasıyla optimize çalışmayan bir sistemden bahsediyoruz :D . Yayıncıların hepsi bu yüzden nvidia tercih ediyor. Amd kullanmadan kimse bilemez bence...

Son düzenleme:

Ilar

80+ Bronze
2.0'ı denedim ve dlss ile arasında baya fark var bence. Ben dlsste çok bir şey farketmiyorum ama fsrda baya oluyordu.

Oyun ortasında watman hatası bu hatası şu hatası yemek nasıl bir şey biliyor musun ? Elektriğin gitmesi gibi bir şey bu bence. Oyundan soğutan bir şey oldu beni. (Oyun dışında da yaşıyordum bu arada hataları.) Kaç kere save kaybettim ben valla. Kusura bakmayın ama amd biraz da ekran kartlarına ağırlık vermeli. Yazılım her şeydir. AMD isterse 5 kat performans versin nvidia'ya karşı. Yazılımını düzeltmeye uğraşmazsa 5 kuruş vermem. Kendi uygulamasıyla optimize çalışmayan bir sistemden bahsediyoruz :D . Yayıncıların hepsi bu yüzden nvidia tercih ediyor. Amd kullanmadan kimse bilemez bence...
Ben pek fark edemedim. Dlss'i kendim tecrübe edemediğimden dolayı da olabilir videolardan gördüğüm kadarıyla konuşuyorum.

r4NG3r

80+ Silver

Hd 5450den beri amd kullaniyorum rx 460 rx 570 rx 6700 xt kullandim bir kere oyunda wattman yemedim

kırmızışarapp

80+ Silver
Ben pek fark edemedim. Dlss'i kendim tecrübe edemediğimden dolayı da olabilir videolardan gördüğüm kadarıyla konuşuyorum.
Dlss fsr'a göre kat kat iyi bence. Fsr 2.0 kullandım en son. Fsr 2.1'in de farklı olacağını sanmıyorum...

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
W10 ile geldi. Gelir gelmez direkt format usb'den w11 kurdum. Herşeyi kendim temiz bir şekilde yükledim. Üstte de belirttiğim gibi kartı testlere soktum kartta bir sıkıntı yok. Yazılım benim kafamı ağrıtıyor.
w11 bazen stabil olmayabiliyor diye biliyorum. rx560 kullanıyorum w10 ile sorunsuz.

Dlss fsr'a göre kat kat iyi bence. Fsr 2.0 kullandım en son. Fsr 2.1'in de farklı olacağını sanmıyorum...
Farklı olacağını sanmıyorum ne hocam niye çıkardı adamlar bu versiyonu boşuna mı :D

kırmızışarapp

80+ Silver
Hd 5450den beri amd kullaniyorum rx 460 rx 570 rx 6700 xt kullandim bir kere oyunda wattman yemedim
Bilemiyorum. 6500 ve 6600 serilerinde çok yoğun ama onu biliyorum. 6700de vs. De böyleyse almanın bir anlamı yok. Daha optimize olsun 10fps az alayım daha iyi. Nvidia record ve render işlerinde fena fark koyuyor bence. Sırf onlar için bile nvidia alıyor millet.

Top Bottom