XFX vs ASUS

Enes Yaz

80+
Reaksiyon skoru
72
RX 590 8GB(XFX) diğer tarafta RX 580 8GB Asus Radeon var.XFX fan görüntüsü hoşuma gitmedi.Yurt dışında tavsiye edilen bir marka olduğunu duydum.Bu arada 590 8gb daha ucuz 580 den şuanlık indirimde.XFX alırsam ne gibi eksiklik görebilirim?

RX 590 alırsan bir eksiklik görmezsin. RX 590, RX 580'in bir üst modeli. Tavsiyem yüzünü ayda yılda bir göreceğin bir parçanın görüntüsüne takılma. Zaten kasada ters duracak, dediğim gibi çok nadir göreceksin.

RX 590 alırsan bir eksiklik görmezsin. RX 590, RX 580'in bir üst modeli. Tavsiyem yüzünü ayda yılda bir göreceğin bir parçanın görüntüsüne takılma. Zaten kasada ters duracak, dediğim gibi çok nadir göreceksin.
Fps testlerine baktığımda çok yakın fps ler verdiğini gördüm.İçim rahat eder mi? orasını merak ediyorum,XFX alırsam.

XFX RX 590 Fatboy modeli tam yük altında 80 dereceye ulaşıyor. Bir fan ayarıyla bu 75 derece civarlarına indirilebilir. Sorunsuz bir kart diyebiliriz, için rahat eder.
Karar senin, aradaki fps farkının benim için önemi yok dersen RX 580'de alabilirsin. İleride ihtiyaç duyduğun vakit geliştirirsen ekran kartını.

XFX RX 590 Fatboy modeli tam yük altında 80 dereceye ulaşıyor. Bir fan ayarıyla bu 75 derece civarlarına indirilebilir. Sorunsuz bir kart diyebiliriz, için rahat eder.
Karar senin, aradaki fps farkının benim için önemi yok dersen RX 580'de alabilirsin. İleride ihtiyaç duyduğun vakit geliştirirsen ekran kartını.
Anakart seçimi ne yapmalıyım?B450 den daha düşük anakart kullanabilirmiyim? R5 1600 var

Anakart seçimi ne yapmalıyım?B450 den daha düşük anakart kullanabilirmiyim? R5 1600 var
A320'de kullanabilirsin o işlemci ile fakat overclock yapamazsın. Bir de bir tık geleceğe dönük olması açısından A320 tavsiye etmem, ileride Ryzen 4. nesil çıktığında B450 anakartların o işlemcileri desteklemesi daha güçlü bir ihtimal. A320 için o işlemciler fazla gelebilir.

Geri