Zamazingo0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 442
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı 9070xt ama en çok istediğim şey üstü 360mm sıvı soğutma destekleyen ve altına yanına fan yerleştirebileceğim bir kasası olması.hallediyorum hocam şimdi pc yi açayım daha rahat yardımcı olacağım ekran kartı konusunda bir istek veya genel olarak istediğiniz bir özellik var mı
Toplarımda böyle bir kasa 4-6k arasından başlarEkran kartı 9070xt ama en çok istediğim şey üstü 360mm sıvı soğutma destekleyen ve altına yanına fan yerleştirebileceğim bir kasası olması.
Ekran kartı 9070xt ama en çok istediğim şey üstü 360mm sıvı soğutma destekleyen ve altına yanına fan yerleştirebileceğim bir kasası olması.
60ı geçmesin yeter hocamToplarımda böyle bir kasa 4-6k arasından başlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe çıkar mı daha
O zaman rahat toplarım hocam 10dk ya hazır sisteminiz ekran kartı konusunda bir tercih var mı60ı geçmesin yeter hocam
marka olarak yok 9070xt olması yeterO zaman rahat toplarım hocam 10dk ya hazır sisteminiz ekran kartı konusunda bir tercih var mı
tamamdır hocam duruma göre düşeriz belki bi parçasınıO zaman rahat toplarım hocam
Çok sağ ol hocam uğraştırdım seni de.Daha bütçe çıkabileceğimi düşünmüyorum.Teşekkürler tekrardan.
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
59.600 tl yapıyor 1 tane daha ram alırsan işini görür anakartı biraz yüksek aldım 9700x felan takarsın ileride
bu arada psu için biraz daha bütçe çıkarım dersen enermax 1200w iyidir indirimi vardı galiba 4.8k ya geliyor
psu biraz kötü gibi geldi gözüme 9070xt 304w çekiyor çünküÇok sağ ol hocam uğraştırdım seni de.Daha bütçe çıkabileceğimi düşünmüyorum.Teşekkürler tekrardan.
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
59.600 tl yapıyor 1 tane daha ram alırsan işini görür anakartı biraz yüksek aldım 9700x felan takarsın ileride
bu arada psu için biraz daha bütçe çıkarım dersen enermax 1200w iyidir indirimi vardı galiba 4.8k ya geliyor
7500f e düşürüp alınAlıntıyı görüntüle
Hocam bu nasıldır peki?Hazır sistem olması benim için daha avantajlı.Parçalar da birbirine çok yakın gibi geldi nasıldır?
Anakart a620 iyi bir a620 kötü bir b650 ye göre iş yapar ama bu a620 ler genelde giriş seviye oluyor tek eksisi bu ve ramlerin MHz ve cl değerlerinden micron çip olabilir siz bilirsiniz attığım sisteme göre bütçe konusunda daha efektifAlıntıyı görüntüle
Hocam bu nasıldır peki?Hazır sistem olması benim için daha avantajlı.Parçalar da birbirine çok yakın gibi geldi nasıldır?