yok hocam boşverin o zaman20 verirsen gel al kardo 19 olmaz
HOCAM benim hangi bilgisayara ne kadar para vereceğim kimi ne ilgilendirir? ve ayrıca sizinkini almak istesem konum sıkıntı olacak muhtemelenGit 30 bin lira ver boş beleş sistemlere kanka o zaman sen bilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
6750xt li sisteme 20 k veriyon 3070 li sisteme 19 diyon bide ikinci el ha
İzmir19 a alim
konumunuz neresi hocam
NerdesinHOCAM benim hangi bilgisayara ne kadar para vereceğim kimi ne ilgilendirir? ve ayrıca sizinkini almak istesem konum sıkıntı olacak muhtemelen
diğer çocuğa yazmıştım hocam 19 diye istanbuldayım amaİzmir
istNerdesin
Kanka senin bu satma şeyin ne anlayamadım ben adamın kendı terchi sabahtan beri her konuda varsın insanları bos bos yonlendırmeye çalışıyorsun ayrıca adam gider 2k fazla verır 4060 ti sistem alırGit 30 bin lira ver boş beleş sistemlere kanka o zaman sen bilirsin
6750xt li sisteme 20 k veriyon 3070 li sisteme 19 diyon bide ikinci el ha
4060 lı sistem nerde var la atsana link biKanka senin bu satma şeyin ne anlayamadım ben adamın kendı terchi sabahtan beri her konuda varsın insanları bos bos yonlendırmeye çalışıyorsun ayrıca adam gider 2k fazla verır 4060 ti sistem alır
Hocam teldeyim link atamıyorum PC kolik 4060 ti ghost sistem yaz çıkar4060 lı sistem nerde var la atsana link bi
hocam buranın mağazası varmıdır siparişle almak istemiyorumHocam teldeyim link atamıyorum PC kolik 4060 ti ghost sistem yaz çıkar
Ayrıca ti
Yok hocamhocam buranın mağazası varmıdır siparişle almak istemiyorum
19a ver bana20 ye veririm