Neler Yeni

Çözüldü✓ XFZ RX 570 4GB Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kadir Can Barçın
Bütçe
1200
arkadaslar ürünü letgodan buldum oncelikle 1750ye ilandaydi son ne olur yazdim 1400 dedi ogrenciyim falan diyince 1200 olur dedi kargoda benden olsun dedi fakat parayi once ibana sonra kargolarim dedi bende guvenemedim sahibinden param guvende ile ilan acmasini istedim sonra tamam diyip 15dakika sonra whatsapdan tek gosterimlik bi ss atti 1200tl fiyat yazinca %10 komisyonla 885tl eline gecicek yaziyordu ben direkt farkettim %10 120tl ediyor nasil 885 kalir diye sonra iste adam oyle boyle dedi param guvende ile istiyorsan 1600e koyarim ilana falan dedi sonra bende gittim kendim ilan actim bi baktim 1200 yazinca ele gecen tutar 1080tl yaziyor yani adamin attigi fotoda bi yanlislik var bunu ona soyledigimde kendisi bir dakika bir daha ilan acayim dedi sonra ufak tefek salağa yatmalar falan yaptı bir daha ilan acti ve 1080tl ele gectiginin ssini atti dolandirici olabilirmi yoksa alayimmi birde islemcim fx6100 beraber güzel is yaparmi

zartzurthesap

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
fb düşmanı
para yollama. denk gelecek şekilde hesapla bu fiyata koy de

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Ümit
atma adam parayı alıp seni engellese ne yapacaksın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kadir Can Barçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok ibandan falan atmiyacagim kesinlikle param guvende ile alicagim fakat param guvende ile yinede dolandirabilirmi yani ben suphelendim adamdan

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Ümit
o kart zaten sürekli hata veriyor, bende 8 gb olanı vardı performansı iyi güzel ama amd eski kartlarla ugrasılmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok ibandan falan atmiyacagim kesinlikle param guvende ile alicagim fakat param guvende ile yinede dolandirabilirmi yani ben suphelendim adamdan
paramgüvende sisteminde iade etme şansın var dolandırılma olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kadir Can Barçın
o kart zaten sürekli hata veriyor, bende 8 gb olanı vardı performansı iyi güzel ama amd eski kartlarla ugrasılmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

paramgüvende sisteminde iade etme şansın var dolandırılma olmaz.
hocam adam dolandirici cikti 😀 param guvendeyi kotuleyip sen beni dolandirirsin ben sana guvenemem dedi parayi at yarin sabah gotureyim kargoya vereyim falan dedi bende cocukmu kekliyon la yazdim engelledim her neyse cok yakinimda elden teslim alabilecegim bir yerde asus rog strix rx570 4gb oc var mining yapilmamis oyun icin kullanilmis 1400e alinir mi

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Ümit
Param güvende sisteminde iade olduğu için dolandıramazdı zaten iade ederdin en kötü. O kartlar Sürekli hata veriyor Ben sana söyleyeyim. amd'nin eski kartları sıkıntılı Gerçi yenileri de sıkıntılı da neyse. Ben senin yerinde olsam para biriktirir a750 alırım ikinci elde 5 k falan 4060 performansi veriyor.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Bay fahare
arkadaslar ürünü letgodan buldum oncelikle 1750ye ilandaydi son ne olur yazdim 1400 dedi ogrenciyim falan diyince 1200 olur dedi kargoda benden olsun dedi fakat parayi once ibana sonra kargolarim dedi bende guvenemedim sahibinden param guvende ile ilan acmasini istedim sonra tamam diyip 15dakika sonra whatsapdan tek gosterimlik bi ss atti 1200tl fiyat yazinca %10 komisyonla 885tl eline gecicek yaziyordu ben direkt farkettim %10 120tl ediyor nasil 885 kalir diye sonra iste adam oyle boyle dedi param guvende ile istiyorsan 1600e koyarim ilana falan dedi sonra bende gittim kendim ilan actim bi baktim 1200 yazinca ele gecen tutar 1080tl yaziyor yani adamin attigi fotoda bi yanlislik var bunu ona soyledigimde kendisi bir dakika bir daha ilan acayim dedi sonra ufak tefek salağa yatmalar falan yaptı bir daha ilan acti ve 1080tl ele gectiginin ssini atti dolandirici olabilirmi yoksa alayimmi birde islemcim fx6100 beraber güzel is yaparmi
Yollama para letgo cüzdanım guvendede sade alıcı öder komisyonu orada açarsa al yoksa ibana atma

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kadir Can Barçın
Param güvende sisteminde iade olduğu için dolandıramazdı zaten iade ederdin en kötü. O kartlar Sürekli hata veriyor Ben sana söyleyeyim. amd'nin eski kartları sıkıntılı Gerçi yenileri de sıkıntılı da neyse. Ben senin yerinde olsam para biriktirir a750 alırım ikinci elde 5 k falan 4060 performansi veriyor.
fx 6100 islemcim var aga ne 5ksi ben max 1kya kadar falan bakiyorum suan bitane gtx 960 buldum msi 2gb Alınır mı? 1kya

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sezer Garip
rx 570 nerde gtx 960 nerde

quartle

80+ Gold
facebook gruplarına bak oradan daha güvenli alırsın

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet
1200 e kadar hiç karşı koymadan indiyse zaten onda bir gavurluk vardır

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Ümit
fx 6100 islemcim var aga ne 5ksi ben max 1kya kadar falan bakiyorum suan bitane gtx 960 buldum msi 2gb Alınır mı? 1kya
570 daha iyi. Düşük bütçeli sistem için alıyorsan lafa gerek yok rx 570 iş görür.

Top Bottom